alla heter Glenn i göteborg

ja, idag var jag och mina old-school girls (alltså mina barndomsvänner) i göteborg för att shoppa, luncha, vara sofistikerade och allmänt leva utamför våra tillgångar.
Eller ja, kanske ska tala för mig själv på den punkten, hehe.....

klockan tio på morgonen (!?) skulle vi ses utanför Fridas lilla idylliska gullbrandstorpsvilla, men själv befann jag mig just då i min egen idylliska gullbrandstorpsvilla, som faktiskt just för tillfället inte var särskilt idyllisk utan misspryddes av en stört stressad, psykad liten tjej som skrek och kastade ur alla sina kläder ur garderoben typ (klädpanik ni vet)
Till slut körde jag på mitt säkraste kort: jeans, ljusblå blus och brun handväska och kände mig lite sådär halvful hela dagen

Jaja, väl framme och installerade i parkeringshuset var det första som hände att Kajsa köpte ett par acnejeans utan att känna minsta ångest eller oro över att de inte kommer att passa om en månad när hon tvingats leva på burkmajs. Så ni kan ju tänka er hur jag själv kände mig med min lön på 2000kr i månaden och dessutom en obetalad londonresa på halsen liksom.
jaja, lyckligtvis fick jag några presentkort när jag fyllde år, så två par skor, en ring och ett litet nattlinne blev det för dem (inga perversa fantasier nu hörni, även om det lilla svarta spetsnattlinnet faktiskt var av "sån" karaktär tänker jag minsann inte visa upp mig i sådana bevågligheter, inte ens om jag så vore gift, utan det är endast till för att jag inte ska känna mig sunkig och tjock när jag tittar på film och äter choklad under mina ensamma kvällar. Sådetså)

lång parantes där ja, men det överlever vi
nu ska jag visa några bilder jag tog idag också (duktig bloggerska)
sen ska jag kolla mitt konto. Usch, hemska tanke
ska klippa mig imorgon också. Ännu hemskare tanke. Fattar inte att jag ska behöva betala för att någon ska göra mig ful i håret och klippa av mitt gyllene hårsvall, och sen dessutom skälla på mig för att jag inte gör det oftare.
Menmen, thats life I guess


Frida, Fridas bil, peppade passagerare


Kajsa och Frida. Dressmanreklam


lunch (som redan tycks ha satt sig på mina kinder på den här bilden. HAHA, charmigt)


bra jobbat flickor


minstingen (Jessika, minderårig) däckade på vägen hem. Vi andra fortsatte partyt í bilen.

Nu ska jag ha modevisning.
Puss!

Kommentarer
Postat av: Jessika

vänta du bara, den där ska du få igen för... det lovar jag...

2011-08-10 @ 00:00:36
URL: http://jessikaeleonora.blogg.se/
Postat av: Frida

hahahahahahahah love you girls <3

2011-08-11 @ 22:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0