LONDON BOKAT!

Efter många om och men och dåliga recensioner och hemska flygtider ochsåvidare
hittade jag och Fanny äntligen en någorlunda perfekt londonresa!
inte det lättaste vill jag lova, särskilt inte med tanke på att londoneliten (några av vår medresenärer alltså) redan hade bokat, tacka gud för goole earth alltså!

Och nu tänker ni säkert som jag gjorde också, typ "Men hallå?!?! Ofta Franska Fanny vill åka till London liksom, england och frankrike är ju gamla rivaler och även om allt är bra på pappret nu med eu och allt så borde ju Franska Fanny ändå ha kvar lite bitterhet gentemot engelsmännen som snodde alla kolonierna och höll på"
men frukta icke
allt är i sin ordning.
Typ såhär uttryckte nämligen Franska Fanny sig på en fika för någon vecka sedan, när vi började prata om hur kul vi skulle ha det och hur mycket vi skulle dansa:
"Ja... Det känns verkligen som att jag kommer kunna ha riktigt kul. Jag menar, i Paris är det så mycket man vill se och det är så fint och så! Men i London kan man ju mer koncentrera sig på att ha kul då liksom"

Det kommer i vilket fall som helst bli asfett
så nu har man någonting att se fram emot i alla fall! (åker 28 september så det är typ när allt det här peppet inför skolan och duktighetsidéerna och det där har släppt och ångesten tar över istället. Så det är perfekt)


Längtar!
Och jag vet, lite tråkig bild och så men tänkte att det var ju ändå bara utfyllnad och om jag hade tagit någon jätterolig bild hade jag längtat så mycket att jag hade dött typ
och det hade inte vart bra, för avbeställningsskydd var dyrt och onödigt tyckte vi så då är det som att släng pengarna i nissan typ. (Halmstadiskt uttryck)

Puss på er


Kommentarer
Postat av: phannybauu

Fan ad jag älskar dina blogginlägg!!! <3 puss på dig min vän

2011-08-06 @ 03:24:05
Postat av: Fanny

Oj, så hemskt många utropstecken det blev, men jag var seriös.Ps. V:et på mitt tangentbord har blivit segt så ibland ser man inte v:en

2011-08-06 @ 03:25:18
Postat av: Kim

Haha, jag hör din röst i mitt huvud när jag läser dina texter ;) Hur sjutton har du råd att resa hela tiden??? Förhör på detta ikväll! Kom förbered!

2011-08-06 @ 14:02:36
URL: http://kimberlygreko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0