Skolstart!

(Hoppas att med den töntigt posetiva, jobbigt pretentiösa och allmänt fåniga rubriken växa in i den frikyrkerliga roll jag måste ta på mig inför de kommande veckorna, då jag sk på ett dop, ett bröllop och ett fett städat barnkalas)

Dopet följs dessutom av en liten brusch, och jag funderar allvarligt talat på att klä mig i handskar och en liten hatt, bara för att få tillfälle att ironisera det hela liksom.
Men nej, så kan man ju inte göra
så jag försöker helt enkelt vara lite lycklig och frikyrkerlig de kommande dagarna, bara så att ni vet.

Första dagen som drottning på skolan gick helt okej faktiskt
förutom att jag och mina andra bidrottningar ballade ur när det kom till hela den där grejen att vara de som tar tag i "vem-vill-vara-etta-nu sången" i matsalen
men vi kompenserade detta genom att slänga mogna kommentarer till de nya små pojkarna (Typ "mm, lammkött" "Det luktar grillat" "Nämen så många små POJKAR det finns!" etcetra

Det enda som suger lite (eller ja, det som suger mest rättare sagt) Nej just det ja, frikyrkerlig var det ju, så det enda som är lite tråkigt sådär är att vi förutom TRE naturlektioner i veckan också har matte c två gånger i veckan (pkej, jag valde det själv. Men ändå)
Känns lite sådär, jag valde inte samhäll för att läsa om kemiska föreningar med en överengegerad, utflippad gammal biokemist (asså jag skojar inte, vår nya NK-lärare var heeeeelt all over the place. Hon tänkte på ett bär när hon läste mitt efternamn, och det var tydligen ett väldigt roligt bär, eller något hon hade mycket positiva associationer till i alla fall, för hon kunde inte sluta fnissa på typ fem minuter)

Sen avslutade vi dagen på fribergs, där jag högljutt inkluderade alla i problemet hur lite pengar jag hade på mitt konto och hur lite koll jag har på vart de tar vägen.
Sen spelade vi alfapet och såg en mycket vacker man på andra sidan gatan ("Som tagen ur en katalog. Men hunden var nästan bara för mycket.....")

Jag vann såklart
mycket tack vare att jag började med att lägga ut alla bokstäver (träskor, 74 poäng)
så ja, det var allt för idag!
Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0