Godmorgon, godmorgon!

Nu är jag väl sådär lagom pigg och gosig...
Josefine är varm som en kamin
och hon stönar i sömnen
inte en eller två gånger sådär lite sofistikerat
utan konstant
oavbrutet verkligen.
Tänk om man sov så gott... tänkte jag och försökte ignorera henne, men det gick inte alls för då började hon hosta våldsamt istället.
När hon gick upp till jobbet vid sju, halv åtta var jag klarvaken, men nu har jag ju fått sova lite i alla fall.
Så nu sitter jag här då i hennes lägenhet helt själv. Hon måste ha känt sig riktigt ensam igår, annars hade hon nog inte vågat ta den här risken. Så nu trippar jag runt på tå för att inte förstöra något eller riva ner någon tavla eller nåt. Nu ska jag faktiskt diska lite åt henne hade jag tänkt. Det var en förjävla oordning här ska jag be och tala om (haha, nej så farligt var det faktiskt inte. Får nog softa lite på den punkten, annars går Josefine in i väggen när hon ser det här)

sen ska jag avnjuta alla de faciliteter Josefine utlovade innan (dusch, rakhyvel, munskölj, plåster, nagellackborttagningsmedel, mascara)
efter det ska jag nog vara redo för halmstads gator.
Tänkt om jag inte hade fått låna mascara....
Då hade det blivit kaos
Vem fan tror hon att hon är liksom, komma här osminkad.... Som om hon är någon jävla modell som ser lika bra ut utan smink som med?!?!?
Eller så hade det haft motsatt effekt och så hade kicks startat en insamling till "bättre behövande" i min ära, så hade jag fått en gratis mascara så att jag inte behövde skämma ut mig mer och så att ingen annan behövde dras med den beklämmande åsynen av en osminkad tjej.
Win-win liksom...

Men nähä ni, här kan jag ju inte sitta
ska bara ladda upp en bild på mig och Josiejoe först, lite som en hyllning liksom. Så att hon förstår att vår vänskap är större än de där små klagomålen ovan.


Tycker den här bilden speglar vår relation lite faktiskt.
Josefine försöker vara cool och fett alternativ men jag är så kort och oseriös så jag sabbar allt, men vi tycker om varandra ändå...

Nej, diska var det ju!
Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0