Måndags baarn

efter en ganska chill helg
(eller jag skojar bara, den var inte så chill faktiskt. Mycket fest och så)
men efter en fett chill och arbetsfylld söndag då
så var vi ju tvugna att fylla måndagen med lite glamour i alla fall

Mingelprinsessorna själva (Franska Fanny, Fina Fia och jag alltså) bestämde sig således för att gå och visa upp sig en runda på staden och kanske köpa ett och annat plagg på den snobbiga rean.
Ni som är lite vakna vet ju att det är tisdag idag och undrar kanske varför i helvete jag skriver om gårdagen och inte lever i nuet istället, men då kan jag tala om för er att jag har haft en förjävla dålig dag idag med sura busschaufförer, halvt misslyckad dansträning etc, osv...........

Så för att jag är ett såntdär måndagsbarn och därför lite trött idag, är det helt i sin ordning!
Sådetså

jaja, för att återgå till saken var alla mycket glada och nöjda i slutet på dagen.  Sofia hade fyndat på de där fina affärerna där man får så fina påsar, Fanny hade köpt en hel outfit på monki för ynka hundra kronor och dessutom fikat nästan gratis så alla franska hatkänslor var som bortblåsta denna eftermiddag. Själv hade jag köpt ett mineralpuder för fyrahundra kronor (mest för att irritera min far faktiskt...) samtidigt som jag inte visste till mig av lycka över att min vanliga bh-storlek visade sig vara för liten (NEJ, jag tror inte att de kan ha märkt fel och NEJ, det var inte en annorlunda modell!)

sen när vi skulle skiljas åt och Sofia hade köpt sås på hemköp enades vi om att vi kunde ju inte gå hem och lägga oss nu, mingelelit som vi var så vi bestämde oss för att mötas för ett glas vin eller två på kvällen.
Det slutade således med fyra cider, tre glas vin
och ett glas vatten för Franska Fanny

Det hela var mycket roligt faktiskt

Servitris: Vill Du ha påfyllning?

Franska Fanny: Nja, jag avvaktar

Servitris: Vatten, jaha okej

Sen fick Fanny ont i huvudet och vi skojade högljutt om att vi behövde mer vattten
Fanny tyckte att servitrisen tittade mycket lustigt på henne, jag och Fia fnissade som små flickor
och sen blev jag leggad i baren
lite förolämpande faktiskt. Har ju vart 18 i nästan en hel vecka nu...


jag igår. Tröjan är fett ny btw. Rea på sisters, eller jaha ni har inget jobb så ni fick inte lön igår? heheheheehehheehheheheheehhehehehhehehe (asså förlåt. Jag ömmar faktiskt för de arbetslösa och de svaga i samhället, har fått för lite sömn bara så reptilhjärnan tog över liksom)

Ikväll stannar jag hemma och äter kinesmat (är det verkligen politiskt korrekt att säga kinesmat?) och spelar sims typ. Så stör mig för helvete inte!

Haha, puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0