ändrade planer

det blev ingen repris på nyårsbadet med Martina Höier.
Ida var först att anlända till min charmiga lilla förortsvilla (ganska självklart, Martina är alltid sist, spelar ingen roll hur sena alla andra är.)
Min vanliga osäkerhet när jag gick ner till vårt "spa", som mamma envisas med att kalla det var som bortblåst. (jag har inte hjärta att berätta för henne att man inte förvandlar en tvättstuga i en betongkällare till ett spa bara för att man installerar en bastu, köper ett bubbelbad och ställer dit massa ljusstakar)
I vanliga fall brukar jag nämligen vara lite orolig för att en jättespindel eller ett troll eller nåt ska hoppa fram och skrämma mig, men nu hade jag ju biffiga Ida med mig som kunde skydda mig från alla faror.

Så blev det inte.
Elitsimmerskan Ida är inte så tuff som hon ser ut ska jag be och tala om och när vi hittade en spindel i ett av hörnen blev vi båda så rädda att vi beslöt oss för att tänka om.
Martina hade inte kommit ännu och skulle antagligen inte dyka upp på ett tag så vi gick ner till tempomannen och köpte jordgubbar. (han säger alltid "tjenare mannen" när man kommer och ska handla. Tillochmed om man är kvinna. Han har nog antingen nedsatt syn, eller enorma moderskomplex så att han förnekar den hela kvinnliga befolkningen.)

Nu har vi suttit på balkongen och fikat i sann midsommaranda och Ida var så fin i sin lilla sommarklänning att jag faktiskt planerar på att köra på det jag också ikväll.
Grejen är att jag har en lite sommarflicka inom mig som hoppar och skriker att hon vill ha en söt, liten blommig klänning på sig, men samtidigt säger tant becka att det kommer bli så kallt och att det är bättre att ta byxor och en blommig topp typ, eller strumpbyxor i alla fall....
Hallelulja det är fan inte lätt att vara schizofren alltså.
Jaja, har två timmar på mig innan det är dags att börja förfesta med Carl och pojkarna i alla fall, så det här ska vi nog fixa, lilla beckispeckis-bebis, tantbecka och jag.

Ja, det jag ville säga med det här inlägget var typ att vi fikade på balkongen och att jag faktiskt har lite midsommarkänsla nu. Jordgubbar och allt
och eftersom jag vill dela med mig till er stackare som ännu inte riktigt kommit dit än så tog jag några bilder också.
Bra va? :)


extra notis till Idas knäppta händer. Jag tror att hon ber bordsbön i största hemlighet.

Jag fick inte vara med på bild idag. Känner att ni har fått för många såna på sista tiden.
Nej ni, nu är dte hög tid att börja göra sig vacker!

Puss på er och ta det lugnt ikväll
eller inte, gör som ni vill


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0