quote taken...

Alltid efter sena kvällar som igår, eller bara när jag inte riktigt orkar ta tag med livet äter jag frukost jääättelänge och tittar på sex and the city.
Det är faktiskt jättebra för till sliut blir man så trött på sig själv och sin slöhet att man typ HOPPAR ur soffan och springer runt som en tornado och gör allt det där man ska och borde, men som verkar helt omöjligt att ta itu med när man precis har vaknat.

Nu har jag tillexempel satt på en diskmaskin, bäddat sängen, klätt på mig, kollat fb och ska snart ut och gå med Kajsa.
Ångest botad

men det var inte dit jag ville komma...
Idag när jag satt och kollade på sex and the city
så sa Samantha något jävligt bra
lite kul sådär, men ändå tänkvärt
när mr Big hade lämnat Carrie i förmån för sitt egna, uppblåsta ego ännu en gång.

"Kvinnor går runt och tänker vi. Mäns definition av vi är jag och min penis"

egentligen sa hon ju det på engelska, men jag är rädd att jag ska stava fel och så blir det så pinsamt och alla tycker att jag är så inkompetent och så klarar jag inte pressen typ...

och för att fylla ut inlägget lite kan jag ju också passa på att berätta att beckispeckis bebis, tant becka och jag kompromissade väldigt väl igår med klädvalet.
beckispeckis bebis fick som hon ville en liten klänning, men inga blommor för det tyckte inte jag. Tant becka fick också sin vilja igenom genom att jag packade ner ett par jeans och en extra tröja också som kom på framåt småtimmarna.
Kalasbra.


jag, Karl och Kim på förfesten. Kollektiv bitchblick.

Bilden är tagen från fb, får se om jag delar med mig av mina bilder sen, beror på hur tråkigt jag har det under dagen, haha ;)

Puss på er och drick massa vatten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0