London nästa!!!!!

eller nej, egentligen inte.
Soffan nästa typ
London om en månad eller så...

men ändå. Med tanke på att jag har typ 70 år kvar att leva känns inte tre veckor som sådär jättestor väntan.
Idag satt jag och Franska Fanny (min blivande room mate för övrigt. Kändes fett konstigt att särskriva det där btw, men har hört att man särskriver väldigt mycket i engelskan så tänkte att det var säkert rätt.) på fribergs och skrev packlista och pratade om hur galet kul vi skulle ha det och hur mycket vi skulle SUPA (nej förlåt mamma, det gjorde vi inte alls)

Vi diktade också ihop några regler också
och ritade en liten bild på drottningen.
Såhär såg det ut:


Ja, ni ser. Väldigt stabilt. Med tramp-stamp menas förresten inte tatuering i svanken (fast det borde ifs också vara med på listan) utan vi tänkte mer på att det är förbjudet att hor-stämpla någon (alltså skratta, peka finger och skrika "HORA!!!!") Det kan också röra sig om upprörda viskningar av avundsjuka om någon har lyckats haffa sjuttio ggr på en kväll typ. Detta är alltså förbjudet. Man får inte ens höja på ögonbrynen utan bara applådera och dunka sin duktiga väninna i ryggen. På Fina Flickors vis!


God save the queen!

that´s all for today darlings
Puss!

PS!!!!! Gjorde en ny kategori idag (duktig bloggerska) som heter "På okänd ort" där jag tänkte samla alla mina resor, för jag är ju väldigt internationell och sådära.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0