Tisdag...

Tidagar måste nog vara den tråkigaste dagen på hela veckan
faktiskt

visst, måndagar är väl inte heller så kul kanske, men då har man fortfarande lite energi från helgen kvar och om inte det är det i alla fall fortfarande kul att prata om varför man inte har det. Och på onsdagen kan man tänka att det är torsdag imorgon och sen är det snart helg, och det är ju kul.
Men tisdagar...
BLÄ!

Så jag låtsas att det är måndag idag istället
och tänker alltså beskriva min helg, som om det var söndag igår
smart va?
en liten tillflykt från verklighetens och tisdagens grymhet sådär.

Jag har haft en bra helg i alla fall
fett nöjd faktiskt
Fredag, Fika, Festa som sig bör såklart, med fina flickor och pantade pojkar (haha, förlåt.)
nej men det var kul att få komma visa upp sig på köttmarknaden igen, det var ju ett tag sedan. Jag gjorde faktiskt inte ens något värt att ångra dagen efter, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall och min nya teori är att man inte kan ställas till svars för något man inte kommer ihåg. Bra va?!
Jaja, ångest eller inte så är man ju alltid lite äcklig och trött dagen efter och känner sig lite allmänt smutsig sådär, efter alla äckliga raggningsrepliker och avklädande blickar, så vad passar sig bättre än en awesome spakväll med awesome väninnor då säg?!
(Det var en retorisk fråga, utan något egentligt svar så ni behöver inte lägga massa energi för att försöka klura ut det.)
Riktigt mysigt i alla fall, förutom den lilla halvsorgliga parantesen att det slutade med att jag fick kolla klart på filmen (Fantomen på operan såklart) helt ensam för att de andra blev så trötta...
Menmen sånt är livet

Efter en sådan exceptionellt flärdfull helg kände jag mig till och med redo att gå till jobbet med humöret på topp på söndagen, och det hör inte till vanligheterna kan jag berätta! Men jodå, jag var faktisikt till och med på så bra humör att jag gick runt och nynnade med i varenda låt på min mobil, HELA tiden (cirka fem timmar alltså). Eller jag trodde att jag nynnade, men till min fasa upptäckte jag efter ett tag att så var inte fallet, utan att jag faktiskt sjöng ganska högt. För full hals typ, så högt att folk på första våningen hade stängt dörrarna om sig för att kunna koncentrera sig. Fast det är ganska lyhört i för sig, om nu det ska vara någon tröst.
Sen när jag kom hem kände jag mig så bortgjord att jag blev tvungen att baka en kladdkaka och leva ut mina hemliga fantasier på sims.

Helt underbart
det hela tog en vääldigt intressant vändning minsann, det var nämligen så att Isabell, som jag precis har flyttat till universitetet råkade få en väääldigt snygg man som lärare. (Professor Dalton heter han, för bra för att vara sant typ) så nu har jag lite av ett moraliskt dilemma här ifall jag verkligen ska låta lilla Isabell falla så djupt ner i fördärvet som att inleda en relation med herr magister, och i så fall vad för slags relation det ska vara...
hmmm

men nog talat om det, annars kommer jag få värsta abstinensen snart och bli som de där man kan se på nyheterna typ, som blir helt GALNA så fort någon kommer och stör när de spelar sina datorspel, och då blir det ju ingen religionsuppsats skriven inte!
pusspuss

Kommentarer
Postat av: troget fan

becca, blogga! nästan en hel vecka sen! :(

2012-02-06 @ 17:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0