nya naglar!

Ja, fint ska det ju va!

Lycklig som man är fick man ju då tips om en underbar kille med en jättesöt liten chiuaua (stavas...?) som fixade mina naglar för ett väääldigt bra pris.
Friends with benefits, så att säga... (Nej, inte så)

Känner mig riktigt kvinnlig och lite glammig också minsann, dessutom har jag nu förberett lite snacks till mina tjejkompisar som snart kommer hit för bubbelbad oh bastu, lite skumpa också kanske :)
Igår hade vi ju som sagt lillejul hos Kajsa, mycket mysigt. Jag fick bland annat ett genomskinligt, ganska sexigt nattlinne med matchande trosor av Frida och av Jessika fick jag två par trosor, såna som inte ser ut som trosor ni vet, som typ bara är  tre små snören?

Hmm, fattar piken...

Så på grund av detta, min totalfemenina, lyxiga känsla plus mina kompisars uppmaning om att jag borde... släppa till lite, så plockar jag fram bimbo-becka och bjuder på nagelbilder, haha.
Det är ju faktiskt nyår...

Kontata mig på snygg_brud_93@........!!!!!!!

Nej men i alla fall, på tal om att släppa till blir det nog en del sånt snart tror jag, Fanny tyckte nämligen att det var väldigt töntigt av mig när jag påstod att dom skulle ha bikini med sig, men när jag berättade om när jag råkade trycka upp min fot i Fridas .......... en gång (okejdå, det var med mening, jag erkänner!) så ångrade hon sig nog lite, även om hon inte sa det rätt ut

så vi får se hur det blir... Naked eller inte naked? :O
Four girls one hot-tub, allt kan hända
mihihi

Nu ska jag gå.
Gott nytt år förresten!

Du...

Sluta brainfucka då!

sluta få mig att vilja tro på något
som är omöjligt

du gör mig beroende av dig
när jag tror att jag står själv

jag springer iväg, gömmer mig
men du hittar mig
Ser igenom mig, tills du hittar det du vill

och jag kan inte ljuga längre, kan inte leka längre
kan inte spela spel

måste veta
men jag vet inte.

"det lägger sig på brösten"

Viktpanikar på facebook
kan man göra annat med en elitsimmerska till väninna? (oh vad fancy vuxet det lär :D)

Ida Pettersson (status) "Hjältepass simmat och snart är allt tillbaka till det normala."

Jag: "Inte tränat på en vecka och tröstäter choklad för att man känner sig så ful och äcklig annars" (Det är väl det normala såhär efter jul eller?)

Ida: Saknar dig på andra sidan åkrarna blabla..... "Vi borde ta en fika någon gång, mer kladdkaka åt folket!"

Jag: ÅHH KLADDKAKATILL MINA BILRINGAR! ♥
*panikar

nej skoja bara, kladdkaka låter fantastiskt my dear (det lägger sig på brösten, det lägger sig på brösten, det lägger sig på brösten, det lägger sig på brösten!)Jag gillar choklad, okej?
Nej nu ska jag göra mamma glad och dammsuga vardagsrummet. Ska fixa naglarna nu innan nyår så behöver fjäska så mycket som mögligt, haha.


girls girls girls!

För vad är bättre än en kväll med tjejerna?

Det började bra, jag och Madde tog en fika där vi kom fram till att alla män/pojkar (eller ja, kanske inte dom som är riktigt små då...) är antingen slampor, stora svin eller riktiga brainfuckers, gärna allt på en gång då...
Men sen, inne på Åhléns, när jag skulle köpa strumpbyxor får jag en uppenbarelse, det bara slinker ur mig

"Åhhh, jag ÄLSKAR killar!"
Madde "Åhh. jag meed!"

Sen kommer vi på vad vi har sagt, tittar panikartade på varandra och Madde tänder en cigg istället och vi börjar gå i raskt takt till Kim istället för att planera inför nyår med tjejerna (mitt initiativ såklart)
Det var myys!


Frida Linnea, Fridas kusin Lisa, jag (vad gör jag?! :O), Jessika


Kim och Matilda HAHA


"Kolla, jag kan se ut som en läskig docka!!!!!"


Frida, sök hjälp..

Japp, das war alles (har jag berättat om juldagen när Kajsa, Frida och Jessika var hemma hos mig och jag tvingade dom lyssna på min sköna stämma när jag sjöng julsånger på tyska? Aja, dom försökte aallvarligt talat döda mig. Typ.)
Ska också erkänna att bilderna inte är mina.

Ikväll blir det möte med ett annat tjejgäng för julklappsbyte :) Bättre sent än aldrig!

och när jag hoppade av bussen...

Eftersom jag ändå inte har nåt vettigt att göra, kan jag lika gärna dela med mig av min chockartade upplevelse att hoppa av bussen vid stora torg i staden jag levt hela mitt liv.

För det första, blev jag nästan mållös av förundran när jag upptäcker att busschauffören hälsar på svenska. Misstroget hälsar jag tillbaka med vårt svenska "hej hej" och sätter mig ganska långt fram, längst bak sitter ett cool_kille_95 -gäng som alla sträcker på huvudena för att kolla om jag var någon liten fjortistjej som dom kände (Nej, jag kör inte på fjortislooken, men jag är liten och blond och ibland räcker det, tyvärr...)
Blickarna väcker obehag, nu är jag visserligen van vid att bli utstirrad, men då är det med uppskattning och åtrå, inte med avvaktande och vagt igenkännande.

När jag hoppar av bussen, känns det instinktiv att något är fel.
Det är tyst
det är kallt
och.. JAG FÖRSTÅR VAD ALLA SÄGER!
Sjukare än det låter vill jag lova, inte blir det bättre av att Matilda, precis när jag ska betala på espressohouse slänger ur sig något i stil med "Men Becka berätta nu då..." (följt av sådant fina flickor minsann visst ägnar sig åt) Tjejen bakom disken (som jag pinsamt nog hade känt igen vart som helst) får kämpa för att inte skratta. Om det var för Matildas abdrupta fråga eller min förlägna, chockade min vet jag inte...

Sen gick vi lite på stan och jag blev ännu en gång utsatt för dessa blickar
igenkännande
dömande
från personer som har hört och tror sig veta
sen är det ju det här också, med vem man hälsar på och inte.
och hur man hälsar

Det finns "jag har dig på facebook-leendet" som passar i de flesta lägen, i alla fall flickor emellan
sen finns det "hej hej", exeptionellt att använda när man möter gamla klasskamrater eller ex
sen finns det givetvis "men heej!" följt av en kram och att man stannar och pratar, används när man träffar kompisar eller kompisars kompisar (eller pojkvänner) som man tycker om

Men idet är inte riktigt lika lätt som det låter, faktum är att detta system är ganska komplicerat... För hur vet man vem man är "men heej!" följt av en kram och småprat med? Kanske den personen bara är "hej hej" med dig? Ett annat känt fenomen är, att man på fester alltid är "men heej!" följt av en STOR kram med alla, men på stan dagen efter är det bara "jag har dig på facebook-leendet" som passar sig...
Suck!

I mitt chockade tillstånd hade jag dock totalt glömt bort dessa regler och blandade helt ihop begreppen och det blev "hej hej" eller "hallådu" eller "helluu" till alla, varesig det var gamla klasskamrater, bekanta, kompisars kompisar eller vad det nu var...


Marty och jag, frukost på espressohouse i somras
innan vi förvandlades till socialt missanpassade och visste precis vilka vi skulle hälsa på och hur...


Destination: gullbrandstorp, hallavägen 26

Jag är alltså hemma.
Sen fem dagar tillbaka...

Frida har nu berättat för mig att jag minsann inte får sluta blogga bara för att jag har kommit hem, men det har jag faktiskt ingen tanke på att göra heller, oroa er inte :)
Men däremot kommer det bli annorlunda for sure, inte lika vilda fester, inga stadsbilder och troligen inte lika många utbrott på skolan (eller?)
Däremot, kommer tankarna.
Inte för att jag inte tänkte i madrid, men det fanns inte tid att gräma sig över småsaker
här, där tiden står still, där man träffar samma folk, där man fikar på samma ställen och där man går i samma affärer, finns all tid i världen att tänka
att ångra
att vela
att analysera

Jag kan inte bestämma mig ifall det är bra eller dåligt, men jag tror att jag trots allt är en saån person som behöver tänka mycket, som behöver bearbeta.
De här fem dagarna tillexempel, har jag vart som i koma, visst jag har träffat folk och firat jul och sådär, men jag har känt mig....
Jag vet inte
trött?
tom?
likgiltilig?

Men hur som helst, så får ni inte misstolka det här inlägget som att jag mår jättedåligt och är självmordsbenägen, för så är det inte!
Det är ganska skönt att vara hemma faktiskt, även om man typ fryser ihjäl bara man tittar ut så är det ju fint med snö och så.. (Okej, vem försöker jag lura, jag HATAR snö) men ja ni vet, julgran och pynt och grejer... Det är ju fint iaf. Kaffet var ju också som förstått efterlängtat, likaså min sex and the city-box (vilka jag ska avnjuta tillsammans snart :D) Haha, en till sak som förändrats: språket. Inget fett najs, ey mannen eller baxa där inte...
Men det kommer nog snart, när jag har tagit mig ur min madrid-baksmälla ;)

Puss på er

packar ner mitt liv i en resväska

igen...
Känns overkligt
lyssnar på Daniel adams ray samtidigt
sjunger och vickar på höfterna lite, haha.

Jag och Martina har suttit på vårt kvarterscafé Nuba för sista gången idag
cafe con leche för 12 kr och gratis chips
nu blir det snart middag för alla som vill, får se vilka som kommer
själv har jag inga pengar, så tänkte bara dricka ett glas vin
puss på detNär jag blir stor ska jag bo bland molnen


Hem....

Om dagarna innan denna resan var konstiga, är det ingenting emot vad dessa dagarna innan hemresan är.
Alla vill hem, träffa familjen och fira jul
Alla vill bara ha sina väskor packade och allt inlämnat i skolan så att man bara kan åka
Alla börjar tröttna lite på varandra

Men ingen vill säga hejdå...
Samtidigt som jag längtar till torsdag kväll, när jag har lämpat av mina resväskor och torkar mammas tårar, får en lite stel, men varm kram av pappa så finns det någonting som inte vill skiljas från det här.
Jag vill inte tillbaka till kalla bussar som aldrig går, tråkiga hemmakvällar eller konsum som stänger klockan nio...
Men ändå vill jag bara hem
just nu

Det känns som att man borde ta de här sista dagarna och göra det man inte har gjort, se det som man inte har sett
men det finns ingen lust till det
inte ork heller för den delen....

Nu ska jag snart till gymmet (jag vet vad ni tänker, hon har tre dagar kvar i fucking MADRID och hon går till gymmet?!?) Men jo, jag behöver rensa tankarna
och jag behöver ägna mig åt någonting som liknar dans.

Åh, jag saknar att dansa!


uppvisning, showdance


Åååh! LÄNGTAR!


kvällsfika :)

Idag har jag legat i sängen och lyssnat på Melissa Horn och Lisa Ékdahl hela dagen
och kvällen
försökt att ignorera det faktum att jag ska hålla ett svenskatal, ha spanskaprov och lämna in en samhälls-uppsats imorgon.
Jag kom fram till att prioritera...
Alltså låg jag kvar i sängen en kvart till och bestämde mig för att glömma samhällen
nu pluggar jag spanska
det går inte bra.

Ska möta Selin och Marty på en kvällsfika snart istället
mkt bättre! :)


Fina flickor!

Sista söndagen

Sista gången jag sitter här i pyjamas och håret i en boll med datorn i knät
Sista gången jag funderar på om/när jag ska dra fram dammsugaren och städa mitt spanska rum
Sista gången jag konstaterar att mitt hår stinker rök men att det inte gör något för att jag troligen kommer sitta på ett rökigt café ikväll och snacka om helgen
Sista gången jag längtar hem...
Sista gången

Jag vet inte vad jag tycker om det här...

kommer ni ihåg...?

Kommer ni ihåg när vi var så pigga när vi åkte hem att vi orkade efterfesta på metron?Nu äter vi chips, däckar på bussen och går hem med skorna i handen istället...

TAGGA!

Sista kvällen ikväll typ
kanske ska ut den 22 också
men då blir det chill typ, ska ju upp tidigt den 23...

Men ikväll, då KÖR VI!'
dagen till ära bjuds det på en episk/pinsam/hemsk bild från tiden då vi hängde på star-studio.(jag vet att jag visar för mkt ben, men det är så det blir...)
Kul sert jag ut att ha det iaf
hmm... frågan är om den verkligen är anständig nog att ha uppe här asså
jo, nu trycker jag på "spara och publicera" :)


putas...

Jag, Selin och Ellen sitter på metron
glada i hågen efter skolans "trevliga" mingelevent för barnen och deras föräldrar, vår uppgift var att gå runt och se reprensentiva ut
typ...
Efter det var vi självklart tvugna att göra ett besök på starbucks och det var det som gjorde att vi nu var lite flummiga, i alla fall så märker vi, att förutom den vanliga samlingen av jämngamla pojkar som sitter och tänker synidga tankar om oss blir vi också iaktagna av några andra.
Rakt över vagnen sitter nämligen två kvinnor i 25-30 års åldern, en fett bastant man och deras lilla barn och verkligen BITCHBLICKAR oss.
Asså verkligen... Blickarna var brutala!

Vi bestämmer oss att flippa och bitchblickar tillbaka, jag spänner tillochmed blicken i en av dom och säger (på svenska) "Vad fan håller du på med?" med väldigt arg röst, gaaaaleeet! Shit, jag börjar typ bli värsta hårda förortsbruden asså, GT får se upp ;D
Jag och Ellen går av vid baunatal och lämnar stackars Selin med de tre små ***na och uppretade som vi är tycker vi att det känns som en bra idé att peka finger mot dom.
Mog1...
Jag i alla fall, som ska vara lite cool sträcker upp fingret över axelns sådär ni vet, tittar bakåt och ser till min fasa att en godmodig, gladlynt man står bakom mig.
Jag blir helt till mig, svensk och snäll som jag är och börjar ursäkta mig och kyssa hans fötter och grejer (ja, jag skojar)
Inte så coolt....

Det jag försöker säga med det här inlägget är att det ska bli skönt att återvända till ett land där man inte blir sedd som en billig, dum blattebrud
för det är ju så...
Vi är blattarna längst bak på bussen
dessutom är vi snygga.

Mannen


Moa, Maxiboi och Mg in tha hood


I staden växer inga blommor

Alla ska bli nåt
Ingen är ingen speciell
Ingen bryr sig
Ingen hör dig eller ser

Husen skymmer
Inga blommor växer mer
här i staden

Allting är viktigt
Alla har bråttom
Alla sliter
Alltid trötta från igår

Allting kan bytas
Inget lever längre än ett år

För i staden växer inga blommor
För i staden växer inga blommor


"Sangrian börjar verka nu asså..."


Gårdagen: Toledo

Ja, så efter en obligatorisk rundtur då vi tittade på kyrkor, en tavla och... Inte så mycket annat fick vi lite free-time in toledo (gaaaalet, mannnen!) så vi gick och köpte marsipan. Jag har aldrig blivit så illa bemött i hela mitt liv... H*ra (Förlåt Gud, förlåt mamma) Efter detta var vi i alla fall tvugna att ta en styrkande fika...

Toledo alltså... Kanonkul, fyra av fem toasters?

just det ja!

Skulle säga att vi ska till Toledo imorn också...
Det är en spansk liten stad
där man kan köpa marsipan och svärd
och det keltiska arvet är stort

det är kallare där än i madrid
men en väldigt mysig stad
sa Sara-Olivia

(PLATS FÖR EPISK BILD PÅ TOLEDO FRÅN GOOGLE SOM BLOGG.SE INTE VILL LADDA UPP)

Och nu måste jag verkligen sova.
Ser fram emot mina fem och en halv timmars sömn....
Puss


hett tips!

Måla inte naglarna när ni är kissignödiga!
Inte ens tånaglarna
nu måste jag måla om dom, hlevete!
Jag som skulle sova tidigt idag!!!!!!

ÅHHH!

Ahja, fick i alla fall med detta lust att logga in här otra vez, och det var ju kul för både Michelle och Andren hade skrivit att dom saknade mig på mitt sverigelängtan 2-inlägg.
Ja, det var ju på tiden.
4 månader och inte ett enda "jag saknar dig" typ
eller, kanske typ tre stycken. Max
men skriv inte det nu bara för att ni tycker synd om mig! Jag behöver inte er sympati!
Sådetså..........

För övrigt, hade dom tomteluvor på sig idag på dansen på gymmet... Spanjorer är nog verkligen det konstigaste folk jag någonsin stött på, det må jag säga!
Själv är jag en riktig svenne har jag kommit på
även om Selin gör sitt bästa för att blattefiera mig
det går sådär :P

På cafét, mannen ger oss en tändare för att flickorna ska förfriska sina lungor.
Selin: Ey, ska vi baxa tändaren eller?
Jag (väldigt svenskt och förnuftigt) Njaaae... Gör inte det, så kanske dom blir sura på oss och så kommer det bli pinsamt att komma tillbaka.
Selin: Nickar väldigt svenskt och förnuftigt, går fram till mannen och lämnar tillbaka tändaren, han säger att hon får den.
Selin: Ey, jag baxade fan tändaren, fett najs.


cool_brud_93

Fröken duktig!

skickade precis iväg en färdigställd filmanalys i historian till min mejl, bara kontrolläsning och någon ändring kvar, så var den ute ur världen :)

Känns ju som att det borde mattas av med plugget nu då, men nejdå
inte svenska skolan i madrid inte...
Men det känns som jag har koll faktiskt!

 • Filmanalys, Historia B - Fredag
 • Spanienkunskapredovisning
 • Tal + PM, svenska B - Måndag (nästan klar)
 • Spanskaprov - Måndag (har börjat...)
 • filmrecension kopplad till MR, Samhäll B - Måndag (Inte börjat...)

Och nu blir det snart gymmet, sen spanskaplugg
känner mig fett duktig! Fast det kan ju behövas, med tanke på morgondagens och helgens...
...Tänkta bravader, haha!


Är inte så dum som jag ser ut faktiskt :)


svenskatal, inledning

Version 1 (av mig)
Person: Christoffer Columbus
Tema: Maktmani

Hur mycket är människan egentligen berädd att göra för makt, rikedomar och berömmelse?
Eller frågan är kanske egentligen vad hon inte är berädd att göra.
Frågan vi kanske bör ställa oss själva är när människan slutar vara mänsklig och istället blir en maskin, driven av sitt oändliga maktbegär.

Hej, jag är socialdemokrat...
Fett satsigt iaf

version 2 (komponerat av mig och Ida)
Person: Shakespeare
Tema: Kärlek

(hela talet kommer att hållas med skånsk dialekt)
 Visste ni att...
Kärlek, det växer inte på träd, det är någonting man finner
kanske under en sten
man måste ge sig ut och leta efter kärleken, men när man gör det får man inte ha för kort klänning eller för urringat, säger Rebeckas mamma.
Då kan man nämligen stöta på något annat
Sex
och det var INTE det William Sahespeare skrev om, när han skrev om sina renässansdamer i långa klänningar
nej, det var kärlek.
Visste ni det?

Fett kul..
Frågan är om svenskaläraren tycker det samma?

överflummig, övertrött

Känner att jag gör ett fett stabilt intryck...
Superflummig, skrattar hysteriskt åt ingenting ena sekunden, nästa fett nere
pallar inte
försökte gömma mig i Ellens bröst idag när Miki kom fram till mig och undrade hur vi skulle göra med spanienkunskapen, det gick inte.
På tal om spanienkunskapen kanske det inte var så smart att visa de där festbilderna, känner att det kanske inte var så smart att ersätta lärarnas bild av mig som bokhoran Rebecka Norell med drinkluder...
Men vafan... Hur kan man ha en redovisning om madrid utan att ta upp nattlivet?
det funkar inte riktigt så

Dessutom har vi bara drygt en vecka kvar, dom får säga vad dom vill
ärligt talat är jag (eller vi alla) fett sugna på att göra livet svårt för dom den här sista tiden...

Exempelvis:

 • Komma bakfulla och dräggiga till skolan
 • komma höga till skolan (dom som sysslar med sånt då....)
 • ALLA (som sysslar med sånt då) tar upp en cigg och tänder när läraren vänder sig om och blåser ut röken i ansiktet på henne/honom samtidigt 
 • snacka högt om hur FETT KUL det var att vara på kapital tills det stängde (klockan 7 typ..)
 • ha gruppmöte typ fem tjejer som oroar sig över att killen de alla låg med på samma kväll har smittat dom med både det ena och det andra
 • köpa gräs till lärarna som avgångspresent
 • shota på lektionstid
 • komma i fett "oanständiga" kläder och lägga upp fötterna på bordet, samtidigt
 • vara allmänt oregerliga

Men nej...
Så kan vi ju inte göra. Vi måste ju tänka på svenska skolans rykte!Och förresten!
Om min kära mor och far ser det här får ni gärna ringa, vill prata med er och har inga pengar på mobilen
(och nej, jag ska faktiskt inte tigga mer pengar)
Puss!


Sverigelängtan 2

fick precis ett mail från mamma och pappa
lipar typ...

Hej fia stina

Det känns som att tiden går sakta nu när du snart ska komma hem.
Vi fixar och julstökar som vanligt, men det är inte lika roligt att baka lussekatter t ex.
Alla blev likadana i år
Pepparkakorna blev skurna, inga figurer
Ingen mysig adventsmusik
Granen tog två minuter att köpa.......

Du är efterlängtad.

Din önskelista finns i min väska men du kanske också vill önska dig något gott att äta när vi kommit hem. Vad har du saknat? I matväg alltså.

Vi vill att det mesta ska vara klart så att pappa och jag kan få rå om dig ordentligt och invänta julafton när alla andra som saknat dig kommer på besök.
Puss så länge och många kramar från pappa och mamma

Åååh! Får värsta kärleksströmmen hära till mina gulleföräldrar!
Och ja, kanske har glömt att nämna att jag är en sucker för allt som har med jul att göra?
I såna fall framgick det kanske nu, haha...

Svar:
Jag saknar mest frukosten! Vaniljyoughurt och special K!
Och scones-frukost med en sån där stor, vit kopp med te framför sex and the city
Saknar gröt också... Mannagrynsgröt med kanel på julaftons morgon? :) eller havregrynsgröt med banan går också fint, men grööööt!

Och kladdkaka såklart

och så saknar jag dina kramar, och pappas filosofiska tankar och (tro det eller ej) dåliga skämt.
Puss och kram på er!!!

Japp, är en sucker för frukost också, haha...
Nu blir det iaf gymmet, sen plugg med spanienkunskapsgruppen på starbucks
puss så länge!


Sverigelängtan

Idag har jag sett två svenska luciatåg, varit på IKEA och ätit pannkakor, köpt marabou och kanelgifflar och känt lukten av glögg.

Det störde mig fett mycket, att vi som elever fick varm choklad och sött, spanskt bröd (istället för lussebullar), glöggen och pepparkakor var till de vuxna
minsann.

Och jag undrar lite...
Om vi ges samma ansvar som vuxna människor
vi förväntas handla som vuxna människor
bete oss som vuxna människor
tänka som vuxna människor...

Ska man inte bli behandlat som en sådan då?

Asså, det gäller ju såklart inte bara det här med glöggen och pepparkakorna, det är inte därför jag lackar ur. Haha, det hade vart lite over-kill :P

Och jag längtar väl inte precis hem heller...
Men jag saknar er.
Allihopa!eller jo...
Längtar nog lite faktiskt


ehh?

...
Moa, om historiauppsats (filmanalys)
"Vad är det han vill att man ska göra?!"

Jag, helt kolugn, har koll på läget (som alltid)
"Men.. skriv bara det viktigaste :)"

Moa:
"så man behöver typ inte skriva om vem som är antagonisten eller den drivande karaktären?"

ehh.... Vafan.
Tror att jag kanske borde kolla lite i papperna om det där asså :S


Söndagar...

Ärlig talar tycker jag att söndagar är fett underskattade.
De flesta av mina vänner och bekanta fullkomligt vräker ur sig sitt hat till söndagarna....
De är tråkiga, regniga, ångestfyllda, fula och så vidare och så vidare

Men nej, jag håller inte med faktiskt...
Nu tillexempel, sitter jag i sängen med datorn i knäet, tandborsten i munnen och lyssnar på Lisa Ekdahl
klockan är 14.47, j ag har precis ätit nutella till frukost, låtsas vara lite ledsen och intalar mig själv gång på gång att jag minsann ska till gymmet ikväll, något jag vet aldrig kommer bli av ändå.
Typiskt söndagsbeteende, men det är ganska najs faktiskt.
snart ska jag lite halvhjärtat ta tag i städningen och försöka överrösta dammsugaren med min ljuvliga sångröst, sen ska jag möta Marty kvart i fyra för en lång promenad och fika, troligen kommer vi båda komma för sent men det gör inget, för det är söndag.
Sen kommer jag troligen sitta så länge och babbla med henne att jag inte hinner komma till plugg-träffen med spanienkunskapsgruppen ikväll heller
men det gör ingenting, det är söndag och ingen känner egentligen att man måste...
Troligen kommer jag antagligen känna att jag trots allt borde öva lite på spanienkunskapen på egen hand och kommer inte alls gå till gymmet
men det gör inget, jag brukar inte gymma på söndagar...
Slutsats?
Söndagar är kravlösa, sköna och allmänt softa...

Okejdå, ibland är de ångestfyllda
med baksmälla, pinsamma sms i utkorgen och halva, hemska minnen från gårkvällen (och fredagskvällen)
men finns det något bättre sätt att bota sin ångest än att titta på 5-timmars dramor och kränga kladdkaka?
Nej... Och söndagen är faktiskt den enda dagen som man är tillräckligt befriad från krav och måsten för att göra sånt...
Tänk om man inte hade haft söndagen på sig att ringa runt till alla sina vänner och berätta hur dåligt man mår för att man antagligen har klamydia, syfilis, hiv och blivit gravid på samma gång?
Eller om man inte hade haft söndagen på sig att samla på sig så mycket ångest och "nu måste jag ta tag i mitt liv-känsla" att man rent av blir motiverad att träna, plugga, leka duktig, ringa till snm mormor eller vad som helst...

Nu tillexempel, tycker jag att Lisa ekdahl börjar bli lite väl melankolisk, sängen är inte lika mjuk längre utan jag börjar få ont i rumpan och nutellan börjar sätta sig i benen...
Jag har inga krav att göra något, men jag känner att jag vill, så ska sätta igång att städa :)

Tänk om det hade vart nån annan dag idag, och inte söndag...
En vanlig dag, när man måste vara snygg, snäll, trevlig, perfekt och duktig?
USCH!

Tack, söndag för att du finns!
Okej, dags att gå, jag blir fett imponerad av er om ni har läst hela inlägget, haha.
Pussshopping och choklad!

Låter himmlans bra tycker jag :)

Jag, Ida och Lovisa bestämde oss för att efter en "effektiv" shoppingrunda (jag fick tag på en julklapp, de andra noll) så var det dags för chokladfondy på ett cafe som hete faborit.
Jag och Ida hade ju dessutom tagit en promenad i slottsparken tidigare eller... med andra ord, sakta, sakta gått runt och dagdrömt att vi bodde i de fina lägenheterna ovanför eller att vi satt vid fontänen i en liten klänning och läste en bok samtidigt som en FETT SNYGG kille satt bredvid och spelade gitarr. Fast Ida tyckte att han skulle spela munspel... (munspel?!)

 
Min stad <3

Nu är det i alla fall snart dags att fixa sig inför kvällen, hur det nu än blir
troligen går vi väl ut
jag är ganska likgiltlig faktiskt, men kan ju inte precis hänga hemma, haha.

ahja...

Igårkväll slutade som så många andra gånger
med en vilsen turk och en dum blondin
vimsandes runt...

Selin hade glömt sina nycklar
jag var TPL
typ

Men vi fick dansa, skratta, flumma och festa i hans höghet madrid
dessutom fick vi äta chips på plaza de castilla (busshållplatsen) som vanligt
så det är chill :)Så, nu ska jag avsluta min frulle, hoppa in i duschen och åka in till stan med Idahoe
ses sen :)

manikyrerar, flummar, taggar

Förtjusande...
Bara ett lager topplack, sen är det klart

klädbyte, smink, smycken och klackar
sen är det fest!

Spanjorer...!

Okej, nu har vi bott här i cirka 3,5 månader
och vi kan nog alla konstatera
och vara överrens om att spanjorer...
Är riktigt, riktigt konstiga!

Som ni vet är jag en väldigt organiserad (?) människa, som lever mitt liv enligt punktform
så jag gör en punktlista på konstiga egenskaper som finns hos spanjorerna :)

 • Dom äter sent... Och äter choklad och kakor till frukost
 • Alla, ALLA spanska män, oavsett ålder eller utseende tror att de är Guds gåvor till kvinnorna
 • Dessa spanska män tror också att "nej" betyder "TA MIG!" och att ett finger betyder "fuck me" istället för "fuck you"
 • Dom tror att om dom skriker "SNYGGING" och "BIMBO" efter en tjej på gatan, så vänder hon och... Ja, jag vet faktiskt inte vad dom tror...
 • DOM FATTAR INTE NÄR DE BLIR DISSADE
 • Dom tror att en tjej och kille inte kan umgås utan att göra "det" eller liknande och killar och tjejer kan därför inte tillåtas umgås hemma om de inte är gifta typ
 • Dom tycker att om ens pojk/flickvän inte ser, har det inte hänt och man kan alltså då göra vad som helst
 • Man flyttar inte hemifrån förrän man har gift sig och helst skaffat barn också, kostymkillen på metron med sina 27 år har alltså troligtvis sin mamma som hyresvärd och kock (ganska soft ifs...)
 • Dom behandlar förkylningar och huvudverk med penicellin eller antibiotika
 • Dom frågar om det behövs en ambulans om man ramlar i trappan
 • Dom förstår inte ironi
 • Dom sätter sig längst ut på sätet på bussen, och sitter kvar där, trots att folk står upp och den innersta platsen är ledig
 • Dom äter hela griskultingar
 • Dom har fotfobi (ALLA!)
 • Man måste ha badmössa på sig i allmäna pooler
 • Dom kallar sina barn kärleksfullt för gordita (Lilla tjockis)
 • Spanska tanter har ett ledord när de klär sig: Smaklöst
 • Spanska ungdomar likaså: Gangsterrrrr (tjejer också)
 • Om man inte matchar, kan man dö: Lila tröja, lila skor, lila väska...

Listan kan göras lång....
Men ja, det var nog det mest vesäntliga
och ovesäntliga.

Nu ska jag fixa mig för kvällen!
och dissa spanjoren som skriver till mig på fb -.-


Tänk om...

Jag och Ellen spatserar längs avenida de baunatal i sanse på väg hem...
En bastant kvinnlig polis kommer älgandes mot oss, bakom sin manliga kollega

Ellen och jag tittar på varandra, två blickar
en tanke, samma bild i huvudet
"Tänk om det är oss hon är ute efter"
Vi tänker oss den bastanta damen brutalt meja ner mig, sätta sig på mig och skrika "GIRI, GIRI!" (giri är typ ett spanskt ord för blatte, fast man är från nordeuropa) samtidigt som Ellen förskräckt ser på, medan den manliga kollegan släpar med henne in i den ena polisbilen, jag tvingas in i den andra
de beslagtar våra mobiler...
Tänk er paniken

Detta hände dock inte, den bastanta kvinnliga polisen var inte alls ute på giri-jakt, men för att leka lite med ödet tänkte då jag och Ellen att vi kunde slå ner gruppen med spanjorer som stod utanför teaterhuset
"Tänk allas raktioner..."

"Ellen och Rebecka har fått en prick på grund av misshandel"
Festligt.


biff kriminel


mentalt rubbad, instabil...pluggfri torsdagskväll

den första på länge faktiskt
kanske tillochmed den allra första om jag tänker efter...
sorgligt.

Inte för att vi inte har så mycket att göra
mer för att jag inte orkar bry mig
R.I.P kontrollfreak Rebecka Norell, haha
fast det ska väl erkännas att jag saknar henne, men hon hade aldrig klarat sig här, så är det bara
så jag var tvungen att döda henne, mohahaha!

Nej, men idag har jag ialla fall, istället för att pluggat varit på gymmet (okej då, lite kontrollfreak finns det allt kvar) och hängt i alcoB-ghetto gran manzana med Marty, där vi gjorde absolut ingenting.
Skönt
När Dennis och Miki kom och pluggade matte tyckte Miki att jag skulle hjälpa honom
jag kunde typ inte heller
prov snart, nästa vecka kanske
orkade inte riktigt bry mig...

Hjälp, vad fan händer?!


omotiverad flummbild...

Nu blir det snart sängen!
Puss och adjö :)


typ söndag

eller okej, det är torsdag imorgon
sen är det helg igen...

Men det känns som söndag.
Har vart på  starbucks och kirrat två grupparbeten och nu ska jag snart antagligen bege mig till gymmet. Vet inte riktigt vad jag ska göra bara, det är inga pass idag eftersom det är festivo...
Får väl svettas på maskinerna ett tag då, haha

2 veckor kvar...
TVÅ VECKOR?!
Det är ingenting
blandade känslor...

Jag älskar madrid, verkligen och jag kommer sakna alla härliga människor jag har träffat här
men jag saknar friheten
som fan

och värmen såklart!Idag hade vi ifs 17 grader, typ 30 grader mer än hemma, haha
sjukt...

en partyprinsessas död

jaa...
Bättre än så är det alltså inte denna ledig tisdagkväll...
Istället för partyklänningen blir det myskoftan, och jag byter ut mina heelsen mot gympaskorna...
Efter maten ska jag gå mot renfen, men inte för att pimpla mojitos
inte för att hänga på klubbarna
inte för att dansa

Det blir istället en kvällsfika med Marty
dagen till ära...

Fast jag gillar henne ändå :)

Så madrid får alltså klara sig utan oss ikväll
hur ska detta gå?
Inte alls antagligen...

på dejt med madrid

Ja, det blev jag och min älskling på tu man hand idag... (Okej, jag vet att jag delar honom med sådär en 100.000 till, men det försöker jag blunda för)
Trots det gråa och regniga väder det är i madrid nu, hade vi en helt underbar stund, började med en latte i handen på gran via och sedan mot plaza españa, där jag ifs blev lite besviken då de hade tatt bort alla stånd och ersatt dom med nån hundutställning eller nåt... -.-

Sen gick jag mot slottet och tog en promenad i slottsparken (nej, jag är inte världens tönt, men råkar ha en förkärlek till fina byggnader och vackra parker) och efter det blev det shopping till alla andra utom mig på sol.
Eller okej då... Köpte strumpbyxor (behövligt), knästrumpor (oemotståndliga) och örhängen (billiga) till mig själv också.

Nu är jag feeetttt taggad på att dra ut och eftersom alla  har suttit hemma och degat hela dagen borde dom också vara det
men icke sa nicke...
Dags att koppla på charmen och övertalningsförmågan alltså.

Puss! 


men heej! :D

sitter här och väntar på att alla andra ska vakna
tycker att vi ska in och julklapps-shoppa idag
men det var jag tydligen ensam om att tycka...

så, i min väntan tar jag flummiga morgonbilder i web-cam.
Socialt självmord så att säga

ska nog gå och äta frukost snart
ja just det

God morgon förresten!
pusshej

confession of the day!

okej...
Innan ni dömmer, betänk då det faktum att det är helg-dag i madrid och att alla affärerna är stängda, att jag är ganska trött men ändå ganska taggad, och att jag är fett sugen på min lilla svarta
okej?

Så, till saken
jag hade inga strumpbyxor. Inte ett enda par, alla har gått sönder!
ALLA!
Inga affärer var öppna och inga kompisar hade att låna ut
(nu kommer den, bekännelsen)
jag tittade i min soptunna
där låg ett par, med hål i foten

jag tänkte att om jg har heltäckande skor gör det ingenting
och lagade dom med nagellack...

Känner mig fett tacky

Ellen!


Jag har en kompis
hon heter Ellen
hon är cool.

Haha, har många sjuka citat från gårdagen inlagda i mobilen, som var SÅÅÅÅ roliga igårkväll men jag fattar inte riktigt poängen nu om jag ska vara ärlig

"jags" ??
"Typiskt stockholmare att döpa sina barn till typ Aslan, Lillmyran och Reuben och sånt!"
"Vi gjorde fel..."

Det var kul

jag lovar.

Skillnaden mellan svenska flickor i spanien och i sverige

I Sverige, girl to girl
-Åh, jag ska träffa Per-Erik (tillexempel) på Lördag, kan inte jag få låna den där tröjan som mina bröst ser så bra ut i då?
-Jo, självklart, haffa för fan!

I Spanien, girl to girl
-Åh, jag ska träffa Juan (tillexempel) på Lördag... Kan jag få låna ditt pepparspray? 
-Ja, självklart! Det är nog bäst...


Kapital!


(dålig, suddig bild men det är i alla fall översta (sjunde) våningen, där vi hängde och hämtade andan när vi inte orkade dansa mer. Fontäner och palmer och grejer
FINT ska det va!

Ikväll däremot, blir det mjukisbyxorna för då är det filmkväll hos Ellen! :)

Lite trött och så...

Men vad kan man vänta sig egentligen?
Igår var vi bland annat på en av madrids kändaste inne-klubbar, Kapital.
Sju våningar med kareoke, strippor, feta dansgolv, fet musik, feta maffiabossar, VIP-lounger och feeeest allmänhet! :D
Sjukt bra, men idag mår man ju som förtjänat.

Vaknade hos Ellen för några timmar sen, låg och tänkte på att gå upp, gick upp, konstaterade att det inte fanns någon frukost, gick och letade efter en öppen affär för att kunna köpa mjöl och laga pannkakor, när vi slutligen gjorde det kom vi hem och konstaterade att ingen av oss visste hur man hanterar en gas-spis. Jag drack en kopp te och åt mackor, blev flummig och de andra tittade på.

Nu sitter jag här, har precis borstat tänderna och funderar på att krypa ner i badet med Melissa Horn snart, det var min dag, haha.
Ikväll blir det filmkväll, om vi inte ändrar oss i sista stund och åker och festar
fast då måste man typ börja tagga nu
det orkar jag inte...


DRÄGG!
Puss på det :)


Hos Ellen

Ellen sitter i tofflor och stickar
Ida var fett sen, alla är sura
Nu är det fest!

julklappshandlande :)

förutom Ida då, som bara köpte grejer till sig själv...


lite julstämning här i madrid också faktiskt


amatörbild-Gran via


amatörbild...


fika/lunch på starbucks (ja, vi kan fortfarande sitta ute)


G.A.P

så jaa... Efter en timmas styrke-övningar (dynamiska, statiska, aeroba, anaeroba....) för lår, mage och rumpa är jag ganska så mör i benen om man säger så.

Idag var alla sentaggade på att chilla
kanske filmkväll?
kvällsfika?
vattenpipa på taj mahal?

men nej, sen kom någon på den brillianta och revolutionerande idén "Men jag vet! Vi drar till madrid och dansar"
Ja, det gör vi! För omväxlings skull, haha....

Nej, men jag ska inte klaga. Det är trots allt bara två helger kvar av detta ansträngande klubbliv, sen blir det sunkiga hemmafester igen.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och dra på mig killer-heelsen :)

Ser fram emot träningsverken imorgon btwhaha, hittade en bild på mig som passar fint på mitt nya "atletiska" jag :)
som jag för övrigt om någon timma tänkte bryta ner med diverse... diverseheter
nej mamma, jag skojar bara!

Puss! 


pues...

Iskallt.
Kort och koncist
bestämt

perfekt.

Halva inne, så att säga, haha!

don´t...

My drinking is killing me
My smoking is killing me
My diet's killing me
My heels are killing me
My shopping's killing me
My ego is killing me
My dreams are killing me
My head is killing me
My mind is killing me
My god, you're killing me

DON`T FUCKING TELL ME WHAT TO DO


önskelista!

Okej, såg precis på blogg.se att hon som har "dagens blogg" tycker att man ska blogga för sin egen skull, men att själv försöker hon hålla ungerfär fem inlägg om dagen

oh fuck!
Själv tycker jag att jag är jätteduktig om jag lyckas klämma in tre någon enstaka! (kan ju bli så på söndagarna ibland i vet ;D) så i alla fall...
Jag publicerar önkselistan också! s
såna kan dessutom säga en del om personen i fråga minsann, som att jag är flicka tillexempel, haha.

*Presentkort: kläder, skor, smink, skönhetsbehandlingar
*SPA-grejer
*cremer från body shop
*böcker (romaner, skönlitteratur)
*filmer (typ drama)
*underkläder ( helst matchande kit eller spetstrosor strl 34/36 strl 70b på BH
*knästrumpor (söta)
*dansskor (stl 34,5/35)
*rakblad till rakhyvel (venus breeze, den lila)
*navelpiercing med hängsmycke
*digitalkamera
*parfymer (vet inte vilken/vilka ännu, återkommer...)
*bra sminkborttagning, och ansiktsvårds-set
*BRA manikyr-set
*gulliga diadem (med lite pärlor och sånt)
*tjocka, gulliga sockar
*madridresa till påsken
*festivalbiljetter (eller i alla fall stöd till såna)

punktlistan ville inte samarbeta idag :(
Just det, spanskaglosor var det!


skriver önskelista

tänkte publicera den här i brist på annat att skriva, men det behövs inte nu, haha... (Fast förresten det kanske jag ska göra, så att inte bara mamma och pappa vet vad jag önskar mig)

i alla fall, mitt i allt
eller när jag började bli färdig
så slog det mig
en ganska obehaglig tanke, faktsikt.

Jag kommer ihår när jag var liten och frågade mamma vad hon önskade sig
"Snälla barn" sa hon då.
Dumt, tänkte jag... Av allt man kan önska sig i världen så önskar man någonting man redan (nästan) har?!


Själv önskade jag mig alltid, varenda år utan undantag en egen häst. jag visste att jag inte skulle få någon häst, dels är mina föräldrar allergiker och dels sa dom typ femhundra gånger att dom tyckte att jag var för liten.
Men likaväl stod det där, överst på önskelistan, varenda år
för att det var min dröm.

Överst på önskelistan nu då?
"Presentkort på kläder, skor, smink, skönhetsbehandlingar"
okej...
Nej, det är inte min dröm att få ett presentkort på h&m
men min dröm (eller en av dom iaf) skulle väl vara en villa i något underbart, varmt land någonstans, om man ska vara matriell då alltså och inte kan välja fred på jorden och utrotning av fattigdom såklart, haha.

Men varför står det inte "femvåningsvilla med två pooler, jacuzzi, två walk-in-closeths och en egen stor spegelsal" på önskelistan för då?
För att jag vet att jag inte kan få det såklart, inte nu.
Men så var ju fallet med hästen också...

Har vi slutat våga hoppas?!??!
För jovisst, jag visste att det inte skulle stå en häst i garaget och vänta på mig på julaftons morgon
men ändå somnade jag med tanken "tänk om...."
och nu vet jag att det inte kommer stå en femvåningsvilla och vänta på mig på någon paradisö
men jag tänker inte ens på att tänka "tänk om..."

varför?
okej, med erfarenhet och ålder kommer realism
men är det så jävla bra det då?
och så säger man att hoppet är det sista som lämnar människan?
ironiskt...

men nu hinner jag inte fundera mera, spanskaglosor sen gymmet!
Puss

vi fikar också, faktiskt.

Tillägnat min kusin Jakob, som igår kom med världens påhopp angående mitt sjukgymnastik-inlägg...
Han sa att jag minsann inte är i spanien för att hänga på gymmet, men man kan faktiskt inte bara äta tapas och dricka vin hela dagarna, sa jag då.
Men i alla fall, idag, käre kusin, struntade jag faktiskt i att gå till gymmet, trots att det i min planeringsbok stod med orange penna (har tappat bort den röda) att det minsann var estilos klockan åtta som gällde. Istället blev det fika med Max, Wille och Ellen, myyyyyyyyys! A, mycket skratt och skvaller iaf, gossipgirl himself var ju med, haha.
Som den rikitiga bloggerska jag är var jag dessutom riktigt på hugget och lyckades ta både bilder och nämnvärda citat, väldigt duktigt av mig faktiskt. Fan, jag är inte riktigt på hugget idag med bloggandet känner jag, det blir såhär korta, stötiga meningar liksom... Inte bra.
Hmm, vi kör på bilder istället, så blir alla glada! (Fast ni kommer bli sura sen igen när ni märker bristen av kvaliten, mobilbilder ni vet...)


min näsa är INTE så bred på riktigt! :O (fuck, nu kommer alla kolla på det....)

´
Max The Man/midnight-max/maxen/gosipgirl xoxo

"Max är fan en gåta asså..."
"Max är fett dålig på att komma när han säger att han ska komma!"

Wille: "Det var typ vi, Jonte, Oliver, Anders och alla var typ bänga"
Ellen: "Vem fan är bänge?"

"den perfekta tjejen... Allt är liksom i symbios, och sen med ett riktigt bra slutspel"
jaha okej.RSS 2.0