solgudinnan gör det igen

Som komplement till förgående inlägg vill jag bara säga att mamma kom hem precis och hoppade upp och ner av lycka över det fina vädret.
Jag skulle egentligen jobba idag (har fått ett städjobb ca 5h/vecka och får välja själv vilken dag som passar bäst. Riktigt soft faktiskt, pengarna jag tjänar på bloggen räcker ju inte riktigt till alla gucciväskor och sånt jag vill ha HAHA) jaja, tillbaka till saken.

Jag får ner mamma på jorden igen genom att fråga om jag kanske kan övningsköra till jobbet, två fåglar i en sten liksom (turkiskt ordspråk by mamma Hergül)
men då slår mamma fötvivlad ut med armarna och spärrar upp ögonen och säger att VARFÖR ska jag jobba IDAG när det är så UNDERBART VÄDER, är det inte bättre att jag tar det imorgon?!
och jo, ja säger jag men undrar vad det egentligen gör för intryck att vänta till absolut sista dagen, men mamma är obönhörlig och i det närmaste beordrar mig att gå ut och lägga mig i solen så att jag "kan få lite sol i fejjan" (är jag verkligen SÅ blek?)
sen går hon muttrande mot ytterdörren och skakar lite lätt på huvudet, vid bara tanken på det ofattbara att någon skulle behöva jobba på en så fin dag.

Nu måste hon intala sig själv att hon har gjort rätt också
"Jag menar om vi hade åkt nu hade inte hon varit där förrän ett, och då hade hon behövt vara där hela dagen...." Pappa höll med såklart, som alltid "Ja, du har helt rätt Ingela."

Haha, dom är för söta


Stört schtekig bild på mig från marocko 2008, för att bevisa att det minsann finns en liten solgudinna i mig med, haha

jaja, nu ska jag gå ut och sola! Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0