sommar och sol?

Sitter här och svettas på balkongen, 20 grader och sol, det är ju najs.
Men jag blir så förvirrad!
Det är ju faktiskt inte sommar ännu! tänker jag då...

När det kommer till årstider och väder och sånt så är jag i det närmaste konservativ fascist måste jag erkänna. Rätt ska va rätt liksom, och när det kommer såna här värmeböljor i april så blir jag lite orolig och vill leta upp oredan så att man kan skära bort cancersvulsten och ställa allt till ordning igen! (Ni som inte fattar vad jag snackar om: försök läsa mein kampf, eller googla bara fascism så fattar ni kanske då med....)
Men asså.... Ja blir ju så sur på mig själv, för jag tycker ju att det är jättehärligt med sol! Men jag vet inte, det känns inte riktigt bra ändå asså. Tänk vad besvikna vi kommer bli när det helt plötsligt börjar bli regn och åtta grader igen!
"Men ja, då är det bara att passa på att njuta så länge det varar" men vadå, det är ju typ som att bli tillsammans med en kille som man vet kommer dumpa en eller misshandla en eller kanske tillochmed döda en om några månader och säga "jaja, bara att njuta så länge det varar"

eller kanske inte riktigt.... För killen kan man ju faktiskt göra sig av med om man vill, men vädret är ju lite svårt att komma ifrån. Visst, man kan ju dra ner persiennerna och sätta på en film och låtsas att det är vinter, men det är ju inte så kul... Allvarlig talat är det typ fysiskt omöjligt, för mig iaf som har växt upp med en soldyrkare utan dess like till mor. Seriöst, ni anar inte hur fuckad jag har blivit! Varje dag under hela min uppväxt när det har vart sol ute så har mamma sprungit in och hoppat upp och ner av upphetsning och ba "DET ÄR SOOOOOOOOL UTE REBECKA, SKYYYYNDA DIG UUUT!" (Lite som "raus, raus" under nazi-tyskland) ja, de har satt sina spår iaf... Så nu när jag är trött tonåring har hon tröttnat på att rusa in och hoppa upp och ner, men effekten är kvar vill jag lova! Om jag vaknar och ser att det är soligt ute så stiger pulsen och jag blir jättestressad och springer runt och hoppar upp och ner och MÅSTE UT I SOLEN....
Det är jättejobbigt


solgudinnan herself.

kanske är det just det som gör att jag inte riktigt kan njuta av detta fantastiska vårväder...
Jaja, nu ska jag ta på mig och gå ner till Matilda
Puss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0