Sugen som fäen

Misstolkning på den ja, hehe

Nej men i det var självklart inte så jag menade. Men iaf, när det är sånt här jäla F*TTSKIT-VÄDER (ursäkta utbrottet) så blir jag alltid av någon anledning stöört sugen på¨mat. Inte såhär en portion spaghetti typ, men lite smått och gott...
En pannkaka, en macka, lite yoggi, en kaka. Etcetra
det är lite jobbigt. Särskilt som nu när jag är mätt
för det är jävligt bra för stunden liksom, men sen så börjar "jag är för mätt men fortfarande sugen och det regnar ute-känslan" ta över... ("Och jag är osexig")

Det suger verkligen. och sen har jag kommit på att jag har fett schizo förhållande till mat typ (eeeeeehhhh, ätstörningskeniken?) nej men i alla fall, så känner jag mig alltid lika duktig när jag blir hungrig och blir mätt på ingenting och så känner jag mig som värsta dekadenta kändisen som lever på alkohol, cigg och choklad typ... Men denna nöjda känsla blir ack så kortvarig, för då kommer det alltid en brud med stora bröst och går förbi! och då tänker jag typ att "ååååhhhh, vad mycket hon måste ha ätit för att få såna!" och så förstör jag hela rockstar-konceptet och känner att jag helt plötsligt måste äta en massa (som att det skulle lägga sig på brösten på en timma liksom.....)
Sen får jag ångest och tänker att nej "träna och äta bra och lagom mycket, det är mitt kall!" men så känner jag mig så mellansvensson och min mage sväller upp för att jag äter för mycket fullkornsbröd typ och så börjar det regna en dag och jag blir sugen som fäen....

Som nu typ, så jag ska nog avsluta det här, något förvirrade inlägget och ta något att mumsa på.
Tack för de gulliga kommentarerna förresten, haha och till dig som inte är Fanny, det räcker att man klickar på knappen en gång.

Pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0