det är inte lätt....

hejhejhej
nu ska vi ha en sånhära uppdatering här minsann!

Inte för att jag har något som helst kul att säga egentligen, men är man bloggerska så är man, då får man helt enkelt försöka komma på något....
Såååå

idag har jag gått i skolan. Jag hade en liten blommig tunika och en grovstickad tröja på mig.
och bruna boots, som man liksom snörar runt vristen typ. Martina frågade om det var någon ny trend, att ha snoddar kring benen stället för fötterna
HAHAHHAHAHHHAHAHAHAH, PARTILLEBCKA!!!!!!! Skrek mina kära kamrater ut i ett gapgarv då (mycket graciöst för övrigt) och jag fnissade lite förläget för att dölja mina sanna genanta känslor av förnedring och misslyckande...
Det sög lite, med tanke på att mitt självförtroende redan var kört i botten

det var nämligen såhär, att när jag duschade i morse var jag fett död så jag märkte inte att jag hade en hel SKOG på benen! och jag vet att jag nte borde bry mig om sånt eftersom jag är fet femenist och fett alternativ och sådär. men förlåt mig GUDrun (Schyman alltså, var inte det fyndigt??) som är i himmelen, men jag är faktiskt inte bekväm att visa mig med skog på benen.
Det var för övrigt en väldigt dramatisk händelse just när jag upptäckte det också, för håren liksom bländade mig när de reflekterades i solljuset så fort jag kom utanför dörren typ (fett mycket twilight, när de lyser i solljuset sådär ni vet)

sen när jag gick in till skolan hamnade jag bakom en tjej som viskade, lite för högt att "hon tyckte att det var så kul att kommentera alla som är så fula" (welcome to my sannarpsworld...)
och jag flippade ut totalt och ba "NEEEEEEEEJ, nu har hon fått syn på min skog på benen och undrar hur i helvete man kan gå ut sån och så kommer hon säga det till sin kompis nu, som kommer skratta jättehögt så kommer ALLA vilja veta vad hon skrattade åt, så kommer ALLA skratta åt den lilla tjejen med skogen på benen och så kommer ingen någonsin älska mig och jag kommer dö ensam!!!!!!!"

Ja ni vet, det vanliga typ.
Det är inte lätt

puss på er!

och så levde de lyckliga i alla sina dagar...

... och jag vet att jag inte tror på sånt där egentligen
och det gör jag inte heller.
Kärlek är EN MYT, även om man ibland känner sig fett kär så är det bara en slags kemisk/biologisk reaktion för att vi ska föra våra gener vidare och kunna ta hand om bebisen tillsammans och så.
och sen måste vi ju ha någon mening med livet när vi inte tror på Gud och paradiset och sådär längre.
så någon diktar ihop något om "anywhere is paradise baby, when I am with you"
och så får alla aha-upplevelser och ba "KÄRLEK - det måste vara meningen med livet!!!!!"

Jaja, cyniker eller inte.
Bröllop är ju alltid kul faktiskt.

och igår var det moster Ingis och hennes utvalde man Johnnys tur att svära framför Gud och församligen att de skulle älska varandra i nöd och lust tills döden skiljter dem åt. (Fast det roliga med det löftet är ju att även om det bryts lite då och då så är alla fett förlåtande. Det är typ som när man lovar att man aldrig ska röka och sen när man börjar är det enda som händer att man får höra hur "besvikna" alla är. Sen är det chill liksom)

och nu är det bildtajm minsann!


goa och glada med ris i håret och innanför kläderna


lite sådär halvestetiskt faktiskt


Jag, mitt uppe i ett litet blowjob. skålskål! (Hmm... Funderar på om den där lilla ordvitsen kanske var lite väl magstark för bloggen.... Men nej. Jag är lite som kissie sådär ju. Lite mitt mer "extrema" jag på bloggen liksom mihihih)


Kusin Jakob med flaggan i topp. stiligt stiligt


Drottning, kung och prinsessa Norell.

Sen dansade jag vals med prästen.
Väääldigt mycket "törnfåglar". Bara det att där inte riktigt fanns någon överjordisk kraft som drog oss till varandra, och sen hånglade vi inte på min mors grav heller. (för er okultiverade, förlorade stackars själar som inte fattar vad jag snackar om är "Törnfåglar" en klassiker, en bok alltså, som handlar om en liten tjej och en ashet präst som ät jääättekära, men de kan inte få varandra för han är präst så hon gifter sig med en elak man istället och sen räddar prästen henne.) Typ

jaja.
Gud såg att det var gott i alla fall
klart slut.

Pusspuss

guess what...


(okej det syns inte på bilden, men jag bakar muffins)

eller nej.
cupkakes nästan

asså jag har faktiskt inte riktigt fattat vad skillnaden engentligen är mellan en muffin och en cup-cake, förutom att om man bakar muffins är man hemmafru och om man bakar cup-cakes är man glamourös MILF typ....
sen har jag förstått att cup-cakes är lite mer spejsade med glasyr och strössel och grejer också, men nej jag vet inte det känns lite sådär faktiskt... vad hände med "muffins med glasyr och strössel" liksom?

Nu sitter jag här i alla fall, och muffinsarna eller cup-cakesen eller vad fan det nu är för något blir gyllenbruna i ugnen.
Johodå, precis så klyschig och genus kan politiska prettobecka vara ibland minsann! Önskar nästan att någon hade varit här och sett mig, när jag precis som en perfekt fru på 50-talet valsar runt och bakar mina muffins.
Åh, ni hade fallit pladask, så fint och idylliskt var det! 
Förutom att det gick jäpprakt åt helvete då...
och förutom att jag svär lite för mycket kanske.
Men annars så
nästan i alla fall.

Nu kom pappa hem. "Hallådu, din lille terorist" sa han
för att det såg ut som det gjorde i köket....

Jaja, de fick fin färg i alla fall.
Det är ju tanken och insidan som räknas faktiskt...
Puss!

helikopter på E6an?

Min vän Martina till vår mycket hemliga, myckety finurliga facebooksida där vi delar med oss av kommande evenemang, händelser eller bara uttrycker vår kärlek tillvarandra: Vänner, jag var med om något fruktansvärt (värt att dö för) innan, på E6an

alla: Vadå? Berätta? Va? etcetra

Martina: Jag kör, med mamma på min högra sida, i 120 km/h. Plötsligt hörde jag ett lågt dunkande ljud utanför fönstret till vänster. Jag vrider på huvet och min blick blir skräckfylld (eller snarare ett stort generat flin). Det var en kille som stod upp i bilen bredvid och gjorde helikoptern!!!! Helt sjukt var det, blablablablalbla (CENSUR!!!!!!!!!!)
OMG! Mamma visade fingret...

Alla: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA OMAJGAAAAD etcetra

Martina (när vill veta mer om stackars mamma Höier, och Martinas egentliga reaktion) : Ni vet när jag säger "nam,nemnamen namen nemen vafan!" typ så lät hon, och sen blev hon generad och sen blev hon pissed off och luta sig fram och skrek "jävla idioter" och visa fingret. Och jag typ skrattade, tror jag. Brukar glömma saker när jag är i chock..

Och det roligaste av allt
är inte det faktum att det någonstans på E6an åker runt en förvirrad man i bara mässingen och visar upp sig för oskyldiga trafikanter.

Det roliga är att detta händer Martina
AV ALLA händer det henne.
och egentligen måste man nog känna henne om man ska fatta varför det är så kul, vilket gör mig till en riktigt fittig bloggerska...

men jaja, man kan inte vara bäst alltid, haha
särskilt inte när man är trött, bakis och jobbat hela dagen...
Inte dte lättaste
nu ska jag sova.
Puss


så många val...

Inte nog med att man ska välja vad man ska bli när man blir stor, vad man ska ha på sig första dagen i skolan, vad man vill ha att äta i matsalen, vart man ska sitta, vilken trafikskola man ska gå på, vilken färg man ska ha på nagellacket, vad man ska köpa för present, vilken ansiktscreme man ska ha OCH SÅ VIDARE

man ska också välja vad man ska göra på en lördagkväll som denna
och det kan man ju fråga sig

Häva några drinkar, dansa sig svettig och göra något man ångrar? (klassikern ni vet)

Köpa en enda dyr drink som passar med outfiten och stå i ett hörn och se sexig och mystisk ut en hel kväll? (hmm, måste nog testa det tror jag. Brukar lyckas typ en halvtimma kanske. sen blir jag rastlös och kör på första alternativet, klassikern alltså)

ta en joggingtur, laga mat och titta på film och sen gå och lägga sig tidigt med tanke på att man ska upp och jobba imorn? (eller om man bara är otaggad)

Dra på sig myskläderna och titta på film och snacka sex med tjejkompisarna? (Fast vi pratar ju såklart inte om sånt egentligen. Måste bara hålla uppe läsarsiffrorna och sex säljer ju ni vet)

Spela sims?
eller kanske zoo tycoon?

Det är fan inte lätt asså....
känner mig helt villrådig

Åker hem till Sofia, dricker vin och klurar ut vad jag ska ta mig till där tror jag
Puss!

Jag och Fisfia

Skolstart!

(Hoppas att med den töntigt posetiva, jobbigt pretentiösa och allmänt fåniga rubriken växa in i den frikyrkerliga roll jag måste ta på mig inför de kommande veckorna, då jag sk på ett dop, ett bröllop och ett fett städat barnkalas)

Dopet följs dessutom av en liten brusch, och jag funderar allvarligt talat på att klä mig i handskar och en liten hatt, bara för att få tillfälle att ironisera det hela liksom.
Men nej, så kan man ju inte göra
så jag försöker helt enkelt vara lite lycklig och frikyrkerlig de kommande dagarna, bara så att ni vet.

Första dagen som drottning på skolan gick helt okej faktiskt
förutom att jag och mina andra bidrottningar ballade ur när det kom till hela den där grejen att vara de som tar tag i "vem-vill-vara-etta-nu sången" i matsalen
men vi kompenserade detta genom att slänga mogna kommentarer till de nya små pojkarna (Typ "mm, lammkött" "Det luktar grillat" "Nämen så många små POJKAR det finns!" etcetra

Det enda som suger lite (eller ja, det som suger mest rättare sagt) Nej just det ja, frikyrkerlig var det ju, så det enda som är lite tråkigt sådär är att vi förutom TRE naturlektioner i veckan också har matte c två gånger i veckan (pkej, jag valde det själv. Men ändå)
Känns lite sådär, jag valde inte samhäll för att läsa om kemiska föreningar med en överengegerad, utflippad gammal biokemist (asså jag skojar inte, vår nya NK-lärare var heeeeelt all over the place. Hon tänkte på ett bär när hon läste mitt efternamn, och det var tydligen ett väldigt roligt bär, eller något hon hade mycket positiva associationer till i alla fall, för hon kunde inte sluta fnissa på typ fem minuter)

Sen avslutade vi dagen på fribergs, där jag högljutt inkluderade alla i problemet hur lite pengar jag hade på mitt konto och hur lite koll jag har på vart de tar vägen.
Sen spelade vi alfapet och såg en mycket vacker man på andra sidan gatan ("Som tagen ur en katalog. Men hunden var nästan bara för mycket.....")

Jag vann såklart
mycket tack vare att jag började med att lägga ut alla bokstäver (träskor, 74 poäng)
så ja, det var allt för idag!
Puss på er

Den där Pål....

När vi var på p&l var vi på en konsert med en mycket vacker och tydligt mycket berömd ung man.
Paolo Nutini hette han visst, eller "Den där Pål" som jag sa.
(Jimmy Eat World, som jag ifs aldrig har hört talas om blev Johnnyboy, vilket mina mycket alternativa och hippa kompisar tyckte var väääldigt roligt.)

I vilket fall som helst
så blev jag lite småkär i den där pål
och även om man inte förstod ett ord av vad han sa när han pratade med publiken
och fast han svettades mer än en brunstig flodhäst (känns som att de svettas mycket....)
så var han verkligen fin och gav intryck av att vara sådär finkänslig, vacker och en riktigt, riktigt bra kille
sån riktig italiens svärmorsdröm liksom, med hundvalpsögon och känsliga fingertoppar och välvårdat språk och bra bordsskick, som äter sallad till maten för att vara artig...

och sen lyssnar man på hans musik också, och vaggas sakta in i denna illusion av de melankoliska tonerna och den drömmande, bräckliga rösten......
sen är man fast. och otroligt förälskad, som alla andra enfaldiga stackars små flickor i min ålder som bara vill bli älskade.

Men efter noga iakttagelse och onödig analys
har jag genomskådat bluffen
PAOLO NUTINI ÄR ETT SVIN!!!!!!!!!

I den otroligt vackra "Candy" tillexempel
så sjunger han (om man lyssnar riktigt noga)

"Darling I ... (någonting) your tears, I´ll even wash yor clothes. Just give me som candy before I go"

Jättevackert, när det kommer från denne vackre man
men om man inte låter sig förblindas, utan tvingar sig själv att vara helt krass
är det upprörande. Inte nog med att det tydligen är världens uppoffring att han ska behöva lämna soffan för att slänga in denna tydligen mycket älskade kvinnas kläder i tvättmaskinen (åh, lyckliga hon)
men om man översätter, från smörsångspråk till vanlig svenska blir meningen typ "Vi kommer inte ses på aslänge och jag är askåt. Om jag tvättar ikväll, kan vi inte knulla då?"
Romantiskt?

Sen har vi den underbara "Last request"
med sitt sjungande budskap, lätt att känna igen sig i
"Sure, I can accept that we´re going nowhere, but one last time let´s go there. Lay down beside me"

Översättning: asså gumman, jag vet att du är inte pallar ha det såhär, att vi inte kommer någonstans och så, och det gör vi ju inte heller, med tanke på att jag är ett själviskt svin som inte pallar binda mig och så. Men snälla, vad ska du göra åt saken? Håll käft och kom hit bara så vi kan knulla....

Så flickor, flickor
fortfarande kära?eller ja, kanske lite
hehe

Puss på nosen!

alla goda ting är g

okej, det där var nog det sämsta av alla mina dåliga fyndigheter någonsin tror jag.
men i alla fall

en mycket kär väninna till mig (anonym)
har åkt till den fantastiska staden göteborg för att pröva lyckan och försöka finna sig en make att spendera livet, eller i alla fall de kommande nätterna med
lite som bath på 1700-talet ni vet, eller ja ni vet om ni har läst Jane Austen. (vilket såklart alla har)

så det var hemskt gädjande för mig att finna att denna väninna just denna glädjens morgon var inlogga på facebook så jag började genast pumpa henne på detaljer
som snart urartade i någon slags "hitta-alla-ord-som-finns-på-G lek"

göteborg? (började väldigt coolt. Ett ord och ett frågetecken istället för att, på fjortisars vis skriva det jag tänkte, alltså typ VAD HÄNDEEEEE BERÄTTAAAAAA ALLLLLT!!!!!!!!!!)

golf? (internskämt)

glennsons? (fiskar efter historier om lokalbefolkningen. Alla heter ju Glenn i göteborg som sagt)

g...g.. gröna gräsmattor? (random)

berätta! (börjar bli desperat)

gök?
glidmedel?
gos?
glimmande diamanter?
gammaldags kärlek?
eller inte

BERÄTTA, DU ÄR GRÖN PÅ CHATTEN!!!!! (fett desperat, men fortfarande fyndig. Grön... haha)

på g? (Mycket stolt över just detta faktiskt. Dubbelsyftande, kan syfta både på om hon är på g till chatten liksom och om hon har hittat en framtida make som hon är på g med. Och så börjar det ju på g)

och nu har hon fortfarande inte svarat
jag är officiellt dissad och bojkottad och nu måste jag logga ut och ska istället plåga mig själv med ett tortyrliknande balettpass.

Puss!

hallå igen...

kände att det förra inlägget blev lite för seriöst och melankoliskt faktiskt

och hade jag vart  min läsare hade jag blivit jätterädd och typ "Åhnej! Den knäppa, halvt neurotiska tjejen som alltid är så flummig har blivit helt eftertänksam och mörk och svår typ?!??!?!?! SHIT, nu måste jag verkligen ta tag i livet och börja städa mitt rum och banta och leta skolor och bestämma vad jag ska bli och få mvg i alla ämnen och..........."

men frukta icke.
riktigt så farligt var det inte.

istället för att fortsätta gräva ner mig i min bok och övertolka allt till att jag är misslyckad och en dag kommer att hamna i en förortsvilla med en tjock man och två snoriga ungar, njöt jag av min fortfarnde spirande ungdom och tog lite flummbilder på min webeliwebkamera (åh herregud, jag har typ solsting)


sådärja.....
och jag tänkte först att det här inlägget skulle bli en väldigt kort historia, och att jag skulle låta bilden säga mer än alla dessa hundra ord, alltså att jag fortfarande är flummig och fortfarande tänker vägra samla mig och skriva om vart jag köpte mina senaste trosor typ.

bra va?
nu ska jag spela sims eller nåt annat totalt onödigt som inte kommer få mig att komma  någonstans med mitt liv
PUSS!

framtidsångest ochsåvidare

Ligger i solen och läser en bok och försöker ignorera det faktum att jag är inne på min sista vecka på mitt sista sommarlov. Någonsin

Boken är fett bra faktisk och med risk för socialt självmord har jag redan läst 122 sidor(började på den igårkväll) "En dag" heter den och handlar om en tjej, en kille, deras liv och hur de låtsas att de inte vill ha varandra. Ja ni vet... Fett förutsägbart, lite banalt, men ändå ganska underbart faktiskt.

Det börjar i´hennes sjaskiga, "politiska" lägenhet, där allt från affischerna på väggen till tshirten hon sover i ska ha ett rött, femenistiskt budskap. Han känner sig malplacerad och vill bort, "småborgerlig" som han är. Det är natten efter examen, de har hela liven framför sig.

Han säger att han vill resa.
Jag, och jag antar alla andra i min bortskämda, verklighetsignorerande generation, känner igen mig.

Hon dödar hans, och min vision: "Resa? Kalla det hellre att undvika verkligheten"

och så hans (vårt) försök att försvara sig: "Jag tycker att verkligheten är överskattad" och så hoppas han att han låter dunkel, karismatisk och svår.
Som att han har koll, men ändå inte riktigt bryr sig.

nu ska jag fortsätta att förlora mig i denna underbara roman och försöka att inte tänka på att det, om ett år är min tur att kasta mig ut i "verkligheten"
vad nu det innebär...

Puss på er!

Fredagsfika!

När jag var riktigt liten men ändå stor nog att gå själv hem från skolan och inte stanna kvar på fritids för att måla fula teckningar och äta äckliga mackor och osockrad fil, började jag och mamma en fin tradition.

Nämligen fredagsfika
så istället för de äckliga, nyttiga mackorna på fritids gick jag hem med min lilla skolväska, följd av avundsjuka blickar från mina fritidskamrater, för att fika med mamma.
Ibland när jag blev ännu större tog vi tillochmed en fika på stan, när det skulle vara mys på riktigt liksom.

Nu på senare år har det blivit lite sisådär med fredagsfikan, viktångest och långa skoldagar och tidiga cocktailpartyn och sånt kommer ivägen ni vet, men idag skulle vi ha en oldschool fredagsfika bestämde vi oss för.

Det bådade gott. Mamma kom hem överlastad med kassar och en liten kartong från regnbågen
mmmmmm....
tänker jag och ser framför mig jättestora gigantiska chokladbollar, eller kanske tillochmed ett varsitt wienerbröd.
Jag kan inte hålla mig längre så jag öppnar den lilla lådan
där ligger en liten bit fransk chokladkaka (notera liten)

"Jag tänkte att vi kunde dela" säger mamma, som bantar.....

Kul

jaja, nu ska jag fika!
Puss!

Godmorgon!

Klockan är fyra och jag sitter i pyjamasen i min säng och har precis avslutat frukosten och tre satc-avsnitt.

Bildbevis:


fräsch som en nyponros...

Igår var det najs minsann.
Satt på bulls med finbesök från Uppsala och dansade mig trött, smal och olycklig på sista kräm framåt småtimmarna
just det ja

däremellan blev det några billiga drycker av hemlighetsstälad karaktär på corner också.
Classy ladies

klockan fyra däckade jag hos Daniboi
som skulle upp vid åttatiden till köpenhamn
så då fick jag vackert dra mig upp ur sängen, sätta på mig mina elaka klackar igen och sätta mig på bussen hem
sen sov jag några timmar

och nu sitter jag här...
Jag vet att jag borde säga att jag ska ta tag i livet och springa en runda och tvätta mina kläder och sånt som man ska göra.
Men nej, inte idag
eller kanske, ska bara sitta i sängen lite först.

Puss!

alla heter Glenn i göteborg

ja, idag var jag och mina old-school girls (alltså mina barndomsvänner) i göteborg för att shoppa, luncha, vara sofistikerade och allmänt leva utamför våra tillgångar.
Eller ja, kanske ska tala för mig själv på den punkten, hehe.....

klockan tio på morgonen (!?) skulle vi ses utanför Fridas lilla idylliska gullbrandstorpsvilla, men själv befann jag mig just då i min egen idylliska gullbrandstorpsvilla, som faktiskt just för tillfället inte var särskilt idyllisk utan misspryddes av en stört stressad, psykad liten tjej som skrek och kastade ur alla sina kläder ur garderoben typ (klädpanik ni vet)
Till slut körde jag på mitt säkraste kort: jeans, ljusblå blus och brun handväska och kände mig lite sådär halvful hela dagen

Jaja, väl framme och installerade i parkeringshuset var det första som hände att Kajsa köpte ett par acnejeans utan att känna minsta ångest eller oro över att de inte kommer att passa om en månad när hon tvingats leva på burkmajs. Så ni kan ju tänka er hur jag själv kände mig med min lön på 2000kr i månaden och dessutom en obetalad londonresa på halsen liksom.
jaja, lyckligtvis fick jag några presentkort när jag fyllde år, så två par skor, en ring och ett litet nattlinne blev det för dem (inga perversa fantasier nu hörni, även om det lilla svarta spetsnattlinnet faktiskt var av "sån" karaktär tänker jag minsann inte visa upp mig i sådana bevågligheter, inte ens om jag så vore gift, utan det är endast till för att jag inte ska känna mig sunkig och tjock när jag tittar på film och äter choklad under mina ensamma kvällar. Sådetså)

lång parantes där ja, men det överlever vi
nu ska jag visa några bilder jag tog idag också (duktig bloggerska)
sen ska jag kolla mitt konto. Usch, hemska tanke
ska klippa mig imorgon också. Ännu hemskare tanke. Fattar inte att jag ska behöva betala för att någon ska göra mig ful i håret och klippa av mitt gyllene hårsvall, och sen dessutom skälla på mig för att jag inte gör det oftare.
Menmen, thats life I guess


Frida, Fridas bil, peppade passagerare


Kajsa och Frida. Dressmanreklam


lunch (som redan tycks ha satt sig på mina kinder på den här bilden. HAHA, charmigt)


bra jobbat flickor


minstingen (Jessika, minderårig) däckade på vägen hem. Vi andra fortsatte partyt í bilen.

Nu ska jag ha modevisning.
Puss!

svårt att bestämma sig?

Idag var jag hos tandläkaren
nu väntar ni er säkert att jag ska säga att jag hatar tandläkaren och att de måste söva mig med lustgas för att jag ens ska öppna munnen, för att jag är en sån vild en liksom
men nej
ledsen att göra er besvikna

asså, det är ju inte så att jag tycker om att gå till tandläkaren, men jag har liksom inga traumatsika barndomsminnen som får mig att svimma av att bara gå in i det tysta, allvarsamma väntrummet...
nej, jag fick alltid höra att jag var så duktig när jag var liten, och så fick man klistermärken och så var det lite synd om en hela dagen sen, så tandläkaren var lite av en psoitiv upplevelse faktiskt. Även om man inte ville erkänna det.

Idag när jag satte mig i den där tandläkarstolen och tant tandläkare tittar på mina tänder, hinner hon knappt titta i spegeln innan hon utbrister "ÅH, VILKA FINA TÄNDER DU HAR!!"

jag: jhahidjd (försöker säga något, men det går ju inte)

tant tandläkare: "Du röker inte va? Det är lite brunt här... men nej du röker väl inte?"

jag: jhdhjdshfjdh

tant tandläkare: "hmmmmmmmm, lite tandsten här, det får jag ta bort,  får du lätt tandsten?"

jag: rycker på axlarna

tant tandläkare: mm, då måste du vara lite noggrannare med tandtråden.
Ja, titta som det blöder. Du MÅSTE vara noggrann med tandtråden lilla vän

mmm, jag ser att du har missat här med tandborstningen också. Kom ihåg att det är väldigt viktigt att ta hand om sina tänder.

Jaha....
Så tydligen hade jag inte så fina tänder ändå
eller så kan man ha världens finaste tänder och ändå inte slippa undan förmaningarna
ja, jag vet inte
Puss! 

För att jag har så bra svar på allt

Min väninna KimberlyKimKim frågade sig själv detsamma som alla någon gång frågar sig själva.
Varför gräset alltid är grönare på andra sidan, varför 75% av alla stockholmare är så jobbiga, varför vissa har det så otroligt bra samtidigt som vissa har det så dåligt, varför man bara vill ha det man inte kan få
och varför hon hade så mycket kläder men ändå ingenting att ha på sig.

och eftersom jag är en så bra vän
och lite för att jag vill sprida socialistisk propaganda
svarade jag tålmodigt och sanningsenligt på hennes förtivlade frågor

Det är alltid grönare på den andra sidan för att det kapitalistiska systemet gör männsikan girig och hagalen och inte tillåter henne att nöja sig med det hon har.

75% av alla stockholmare är jobbiga för att 75% av dem är moderater.

Vissa har det bra och andra förjävligt för att det är så samhället är uppbyggt, enligt den kapitalistiska modellen och för att människan är självisk av naturen och hellre sätter in 2000kr extra i månaden på sitt sparkonto än att ge en låginkomsttagarfamilj möjlighet att kunna köpa mat och kläder så att de klarar sig.

Man vill ha det man inte kan få av samma anledning som att gräset är grönare på andra sidan

Varför man aldrig tycks ha någonting att ha på sig trots att man har hur mycket kläder som helst i garderoben är dock lite av en gåta... Visst hade man även här kunnat dra en lång paralell till att vi är medieskadade på grund av kapitalistiska vinstintressen och lurade att tro att vi inte klär i någonting för att vi borde vara smalare och ha större bröst typ....
men det kanske är lite för långsökt

själv sitter jag faktiskt också just nu och funderar på hur jag ska klä mig ikväll.
Ska nämligen först till min största storasyster som fyller år idag (grattisgrattis) och sen vidare till Matilda som fyller år imorn.
Hur klär man sig så att det både passar sig i min stora storasysters sällskap, där alla tycker att jag är alldeles för ung och alldeles för frigjord typ och i mina festsugna partyprinsessor till vänners sällskap?
Hmmm...
Inte det lättaste vill jag lova!

Jaja, nu avslutar jag detta inlägg med en favoritbild i repris
på mig och mina allra sossigaste vänner, lär behöva det med tanke på att mina andra vänner är lite förvirrade hur sossebecka har mage att resa europa runt som värsta globetrottern samtidigt som barn dör som flugor i Somalia typ.


(från vänster: Kamrat Amie, jag, Major Matilda, Sossefine. Konstnär: Sana)

Puss!


LONDON BOKAT!

Efter många om och men och dåliga recensioner och hemska flygtider ochsåvidare
hittade jag och Fanny äntligen en någorlunda perfekt londonresa!
inte det lättaste vill jag lova, särskilt inte med tanke på att londoneliten (några av vår medresenärer alltså) redan hade bokat, tacka gud för goole earth alltså!

Och nu tänker ni säkert som jag gjorde också, typ "Men hallå?!?! Ofta Franska Fanny vill åka till London liksom, england och frankrike är ju gamla rivaler och även om allt är bra på pappret nu med eu och allt så borde ju Franska Fanny ändå ha kvar lite bitterhet gentemot engelsmännen som snodde alla kolonierna och höll på"
men frukta icke
allt är i sin ordning.
Typ såhär uttryckte nämligen Franska Fanny sig på en fika för någon vecka sedan, när vi började prata om hur kul vi skulle ha det och hur mycket vi skulle dansa:
"Ja... Det känns verkligen som att jag kommer kunna ha riktigt kul. Jag menar, i Paris är det så mycket man vill se och det är så fint och så! Men i London kan man ju mer koncentrera sig på att ha kul då liksom"

Det kommer i vilket fall som helst bli asfett
så nu har man någonting att se fram emot i alla fall! (åker 28 september så det är typ när allt det här peppet inför skolan och duktighetsidéerna och det där har släppt och ångesten tar över istället. Så det är perfekt)


Längtar!
Och jag vet, lite tråkig bild och så men tänkte att det var ju ändå bara utfyllnad och om jag hade tagit någon jätterolig bild hade jag längtat så mycket att jag hade dött typ
och det hade inte vart bra, för avbeställningsskydd var dyrt och onödigt tyckte vi så då är det som att släng pengarna i nissan typ. (Halmstadiskt uttryck)

Puss på er


men tja

Äntligen får vi lite sol och värme!
Två dagar på raken tillochmed, det är ju helt fantastiskt...
har varit fullt upptagen med att jobba på hudcancern och att förstöra min lever, därav bloggbristen haha.

Idag var vi på tylösand igen i alla fall.
Mycket folk som alltid, vi var dock fett alternativa och la oss en bit bort, inte vid klockan alltså och därifrån tittade vi kritiskt på alla semesterfirande turister som inte kunde bete sig som folk. Vi såg en grekisk Gud också, riktigt vacker var han måste jag säga. Jag tänkte gått fram och frågat om han hette Stavros, för det hade vart himla kul om han gjorde det, men jag vågade inte
dessutom känndes han inte som en sån som man faktiskt pratar med, utan mer som en sån man tittar på med ett nöjt leende typ.
Av mig och min tjejpanel fick han i vilket fall ett mycket bra betyg: "Han hade lätt kunnat vara med i Troja...."

Sen berättade jag för hela stranden om min dröm jag hade inatt.
Det var verkligen den sjukaste drömmen jag någonsin har vart med om.... om man ska dra det i snabba drag handlade den typ om att män i såna beduindräkter som de har i dubai hade nån ondskefull plan att ta över världen så de bombade stad efter stad och så bombade de madrid där jag och min familj var så jag och mamma dog (hon hade väntat på mig för att jag skulle byta kläder så det var bara hon och jag)
Men i vilket fall som helst så återuppstod jag som en liten flicka i Estland, men där var allt så mörkt och smutsigt och fattigt och det var ingen som brydde sig om mig, inte ens min familj och jag hade fyra bröder som var mycket mer värda än mig kändes det som och sen kom teroristerna dit också i sina helikopterbåtar när vi skulle fiska typ och allt var så hotfullt och mörkt och hemskt.......

Sen vaknade jag och undrade vad fan som hände egentligen, jag trodde seriöst i typ en halv minut att jag hade dött på riktigt och undrade i mitt stilla sinne varför jag inte var i Estland.....
Sen åkte jag till stranden och där berättade Franska Fanny att hon hade hört att man inte kan drömma att man dör, för då dör man på riktigt. Men Martina sa att hon hade drömt att hon dog jättemånga gånger
och sen blev alla jätteglada när hon återuppstod igen och alla ville vara med henne och så
hmm, måste nog börja visa henne lite kärlek, haha

Nu blir det strandbilder!!!!!


Franska Fanny och Daniela


jag. Det är viktigt att dricka vatten


Det vet Martyparty också minsann!

Nu får vi se om jag joinar mina vänner och åker in till staden ikväll eller om jag stannar hemma och tittar på film istället....
Spännande

pusspuss!

RSS 2.0