helikopter på E6an?

Min vän Martina till vår mycket hemliga, myckety finurliga facebooksida där vi delar med oss av kommande evenemang, händelser eller bara uttrycker vår kärlek tillvarandra: Vänner, jag var med om något fruktansvärt (värt att dö för) innan, på E6an

alla: Vadå? Berätta? Va? etcetra

Martina: Jag kör, med mamma på min högra sida, i 120 km/h. Plötsligt hörde jag ett lågt dunkande ljud utanför fönstret till vänster. Jag vrider på huvet och min blick blir skräckfylld (eller snarare ett stort generat flin). Det var en kille som stod upp i bilen bredvid och gjorde helikoptern!!!! Helt sjukt var det, blablablablalbla (CENSUR!!!!!!!!!!)
OMG! Mamma visade fingret...

Alla: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA OMAJGAAAAD etcetra

Martina (när vill veta mer om stackars mamma Höier, och Martinas egentliga reaktion) : Ni vet när jag säger "nam,nemnamen namen nemen vafan!" typ så lät hon, och sen blev hon generad och sen blev hon pissed off och luta sig fram och skrek "jävla idioter" och visa fingret. Och jag typ skrattade, tror jag. Brukar glömma saker när jag är i chock..

Och det roligaste av allt
är inte det faktum att det någonstans på E6an åker runt en förvirrad man i bara mässingen och visar upp sig för oskyldiga trafikanter.

Det roliga är att detta händer Martina
AV ALLA händer det henne.
och egentligen måste man nog känna henne om man ska fatta varför det är så kul, vilket gör mig till en riktigt fittig bloggerska...

men jaja, man kan inte vara bäst alltid, haha
särskilt inte när man är trött, bakis och jobbat hela dagen...
Inte dte lättaste
nu ska jag sova.
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0