asså.... vi skulle ha vunnit faktiskt

asså fett besviket och så
vi hamnade inte ens topp tre (funderar på om jag ska sudda den meningen kanske. Ni hade ju faktiskt kunnat få tro att vi kom typ tvåa i alla fall. Men ärlighet varar längst har min mamma sagt. Sen skrev jag p min engelskauppsats om moral att ärlighet är det vi sätter mest moraliskt värde på typ, så jag får ju köra på det nu känns det som)

men väl kämpat hälften vunnit heter det ju!
Åh herregud vad töntigt
finns det verkligen NÅGON som tror på eller lever efter det?
det är typ som när alla säger till den duktiga flickan att "det lönar sig i slutändan" och så pluggar hon så att ögonen blöder
sen slutar hon ändå bara som sekreterare för någon rik man någonstans, går hem till sina dumma barn och undrar vad som hände med hennes ambitioner

jaja, inga fler melodramatiska liknelser och tillbaka till rapportering om dagens studenttävling (fast det knöt sig lite i magen på mig nu när jag tänker tillbaka på det tragiska slutet. Fel lag vann så att säga)

som vi halvt hade förutspått var det skattjakt som gällde och vi var fett taggade, killerinstinkten var på topp och några hade tillochmed packat med sig lite random saker hemifrån (jag inkluderad såklart)
själv kände jag mig riktigt nöjd med min lilla gooddibag, men det var bara skolkatalogen som stod på listan.
Fiskhåven, fiskmaten, morgontofflorna och långkalsongerna fick jag vackert kånka hem oanvända igen.

Jaja, den stora bravaden var nog i alla fall när jag, Fanny och Maja gick in på cykelaffären och spärrade upp ögonen och sa att "SNÄLLA, kan inte vi få låna en enhjuling???? vi ska inte ens RÖRA den, men vi måste verkligen vinna det här! SNÄÄLLLLAAAAA!"
han hade ingen chans
mot sex stycken bedjande flickögon (och sex stycken något av något annat. Vad tänker jag inte säga högt, för om du inte fattar, you´re tooyoung for it bro)
sen misstänker jag att Fanny sände en farligt fransk blick över min axel också, så att han skulle fatta att det var var på allvar liksom. Själv körde jag på motsatt taktik och kastade med håret.

episkt i vilket fall, som ni hör.
Sen hörde jag att Ida snodde en fågelholk i ett träd.
det var ju också ganska fett.

som sagt
lite billigare, lite bättre


Ida in action, coach Josefine på marken


Martina, fullt utrustad med skidor och grejer. Folk på bussen blev fett sura när hon petade ut deras ögon.


Daniela vaktar våra skatter med sitt liv...

jaja.
slutet gott allting gott
eller nej.
fett bittra faktiskt
men ja, det får man vara
puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0