leker död

bokstavligt talat alltså.
Kolla här

läskigt va?
Den andra bilden är ju då när de har stäng min mun, tystat mitt sista, tysta skrik, så att säga
om man ska vara lite poetisk alltså
(jag är alltså ett mordoffer på bilderna, om ni inte förstod det. Strypt, tillochmed, det kan man se på nackens onaturliga vridning. Fast egentligen var det bara så att jag lekte med min webkamera lite för att slippa leka med kultur/idé-historian, eller de äckliga enzymerna som väntar i naturboken).

Idag är det tisdag och solen skiner och jag skulle egentligen slutat jättetidigt
så tidigt att jag hade sluppit skolans kemikaliekryddade fiskgratäng (det där med kemikalierna baserade jag på fett lös fakta, men den känns ganska kemisk faktiskt, och det finns nån filosof, kommer inte ihåg vad han heter, som säger att intution är den enda sanna kunskapen typ).
Iallafall
så blir det ju inte som man har tänkt sig ibland
tyvärr
så jag slarvade bort min plånbok och fick springa runt hela eftermiddagen och leta efter den istället för att åka hem och äta god mat (eller jag letade efter den en timma i alla fall) men lyckligtvis befann den sig i Matildas skåp, oskadd och med alla mina miljoner i behåll.
Skönt.
Det hade varit lite onödigt och jobbigt sådär att behöva ta de andra miljonerna jag har under madrassen menar jag...
höhö

nej ni, nu känner jag mig som en fruktansvärt dålig människa helt plötsligt
ska lindra min ångest med en liten chokladbit tror jag (Helt sjukt förresten, jag och Dani var inne på bodyshop idag för att hon skulle ha en ansiktscreme. Då råkade jag få syn på deras nya body-butter, med CHOKLADLUKT!!!! omg, jag dog typ fem gånger...)

sen när jag har insett att choklad inte löser knuten av obehag i magen, och när min stackars undernärda hjärna skriker efter lite att underhålla sig med, får jag väl låta den leka lite med enzymerna då antar jag...
bläää
tråkigt

jaja, pusspuss på er i alla fall


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0