störst går först

Hej på er
förlåt att jag inte har skrivit på länge
jag ska bättra mig
blablablabla.

Så för att gottgöra mitt dålig bloggerska-beteende tänkte jag att nu måste jag ju lägga upp något riktigt smaskigt på bloggen typ, sex säljer ju liksom. Fast egentligen vet jag inte riktigt varför jag skrev det där precis, för jag tänkte inte skriva något alls om sex egentligen, utan om bröst.
Men bröst verkar ju också sälja ganska bra nuförtiden, så samesame typ.

och här följer en liten beskrivning från wikipedia, för att göra er insatta i ämnet.

"Bröstet, eller bringan, är övre och främre delen av bålen. Benämningen ingår i många stående uttryck som luta sig mot någons bröst och ha ont i bröstet.
Bröst kan även vara en förkortad term för bröstmuskulatur (pectoralis major, pectoralis minor)."

väldigt fint...
frågan är om de har missat det stående uttrycket "ju större desto bättre", vilket typ är det enda uttrycket iallafall jag har blivit inpräntad med sen födseln, eller i alla fall sen puberteten.
Sen har det i för sig funnits en del ljusglimter. Sena krogkvällar då man har fått höra att "bröst är faktiskt ganska överskattat...", men jag börjar faktiskt misstänka att de menar ungefär lika mycket med det som när de säger att man har fina ögon (fett underskattad och bortglömd raggningsreplik enligt mig btw, jag hade blivit asglad och fallit direkt om någon sa att jag hade fina ögon typ.)
iallafall
summan av kardemumman

folk är bröstfixerade, ju större desto bättre och det tycks inte heller spela så stor roll om de är riktiga eller inte. Själv har jag exempelvis faktiskt fått höra, när jag klagar över kupstorlek, att "det går ju faktiskt att göra någonting åt det", det kan ju ifs syfta på att jag kan äta mer choklad, men med tanke på att jag redan är känd för mitt ganska ofmattande chokladintag, tror jag inte att det var det personen syftade på... och nu när vi alltså är inne på det här med eventuella bröstförstoringar så blir det kaos.
Nejnejnejnej, tänker man och bankar huvudet i väggen.
Varför inte? frågar någon
För att det är fel, skriker alla

eh, jaha... Det bästa argumentet genom tiderna.
För att det är fel

Så när en god vän till mig tillkännagav att hon tänkte köpa nya bröst (in med det nya, ut med det gamla såhär på våren liksom)
så reagerade jag precis på samma sätt
nejnejnejnej
tänkte jag
och bankade huvudet i väggen

och då, när jag skrev till henne för att uttrycka min oro men samtidigt ge henne mitt fulla stöd, fast besluten att inte komma dragande med detdär töntiga, förlegade "det är fel". kom jag på att jag hade gått och sparat på en massa andra, awesome argument och fakta som jag knappt visste att jag visste typ, och när jag väl hade satt igång kunde jag nästan inte sluta.
och nu tänker jag dela med mig av detta, dels pga bloggtorka, dels för att jag känner att konkurrensen på köttmarknaden är tuff som den är, utan en massa perfekta, dyra bröst typ...

så here you go!

1. har du tänkt på att när du blir pajbakande tant kanske du inte vill ha spänstiga tuttar, utan att hängbröst faktiskt är en liten del av det hela liksom?

2. TÄNK OM DE SPRICKER!!!! jag har hört en massa läskiga historier på senaste ska du veta...

3. Cancer! Hoppas att det inte är såna de varnade för på nyheterna..

4. Hoppas verkligen inte att du tänker ta sms-lån eller nåt för att finansiera dessa angenäma nyförvärv...

5. VAD SÄGER MAMMA OCH PAPPA???

6. Tänk på att om de blir alldeles för stora måste du typ köpa en helt ny garderob, och det blir ju cpdyrt

7. tänk om folk inte kommer kunna ta dig på allvar, och då blir du ju aldrig stadsminister.....

Dock tvivlar jag på att något av det här kommer få henne att ångra sig, men det är skitsamma egentligen, för hon har pojkvän och kommer alltså inte utgöra ett hot på köttmarknaden ändå. Dessutom har jag faktiskt aldrig känt på ett par sillisar innan, och jag kan inte förneka att det ska bli lite spännande sådär, tihi tihi

pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0