fuckar systemet litegranna

Hej på er
idag är det tydligen den där semledagen
eller fettisdagen som den också kallas (äckligt va?)

det är alltså idag man ska äta semlor
och om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag har struntat i att äta semlor på semledagen en enda gång i hela mitt liv, förutom när jag var bebis då, av förståeliga skäl.
Inte för att jag tycker så himla mycket om semlor egentligen, för det gör jag inte...
men det har liksom aldrig varit något snack om saken, semlor på semledagen, punkt slut.

så då har jag alltså skrivit lite historia idag då..
genom att helt enkelt INTE äta semla på semledagen
helt sjukt nästan

men det känns lite konstigt måste jag säga
för det var inte så att det var planerat eller nåt, typ att jag ville göra revolt mot mina svenska rötter för att visa att jag är för ett mångkulturellt samhälle eller så
nej
det var inte ens så att jag hade glömt bort det, jag hade faktiskt till och med strukit under det med röd penna i min planeringsbok

men när jag och mina kära väninnor Matilda och Jessika stod där på fiket och försöker komma på vad vi ska mumsa på medan vi delar senaste skvallret, kommer jag på det "Ja just det ja! Det är semledagen idag!" och så betalade jag min latte och gick och satte mig
bara sådär liksom

och nu får jag nästan dåligt samvete
det är ju faktiskt inte semlornas fel att dom är smaklösa och äckliga och alldeles för kaloririka för dagens samhälle, där de dessutom inte direkt fyller någon funktion längre, eftersom ingen är tillräckligt för religiös för att fasta längre (det var väl det som var meningen från början har jag för mig, typ att man skulle ha fastat nu i februari för att lida med jesus eller nåt, och sen äta en semla på fettisdagen som belöning typ)

men jaja, förra året var vi faktiskt rktigt duktiga
då samlades vi allihopa i Josies lilla lägenhet och gjorde semlor så att det stod härliga till minsann
så mitt semleintag kanske jämnar ut sig i slutändan menar jag, så att det på pappret ser ut som att jag duktigt och helt enligt konstens alla regler faktiskt HAR konsumerat en semla varje år en tisdag i februari.
Ordning och reda alltså - och det är ju bra!

Nu ska jag ladda upp bilder från förra årets semlebravader
för att man visst kan leva i det förflutna.amiebow med semla


Martina med semla, däckad Matilda i bakgrunden


blondinhögen och Matilda, och en semla

klart slut.
Pusshej
 

Kommentarer
Postat av: Per-Emil

Åh gud så gott det ser ut med semlor!!

2012-02-23 @ 18:13:39
Postat av: Klas-Åke

Alltså semlor är asäckligt :S Fan snackar du om ditt retard?

2012-02-23 @ 18:17:27
Postat av: Per-Emil

Alltså Klas-Åke.... bara för att du inte gillar semlor behöver du inte smutsa ner den här fina bloggen med dina tråkiga kommentarer. Tråkigt beteende tycker jag. Faktum är att semlor faktist är jättegott! Titta bara på den här bilden http://celiaki.se/wp-content/uploads/2012/01/Semlor_mj%C3%B6lk_och_glutenfria.jpg blir du inte lite sugen? De här semlorna är dessutom glutenfria!

2012-02-23 @ 18:24:56
Postat av: Per-Emil

Ursäkta att min länk blev lite fel, men du förstår säkert poängen!

2012-02-23 @ 18:26:14
Postat av: Per-Emil

Här har du en fungerande länk Klas-Åke! http://www.arla.se/upload/Puffbilder/Stora%20420_170/semlor.jpg nu vattnas det i munnen va?

2012-02-23 @ 18:27:34
Postat av: Klas-Åke

Mina tråkiga kommentarer har en anledning, glutenfria eller inte, när jag var liten var jag den enda i klassen som inte fick äta semlor!! Jag var slöast på 60m och därav skippa alla gottesaker i vardagen :(

2012-02-23 @ 18:27:49
Postat av: Per-Emil

Men snälla Klas-Åke har du problem med din vikt så är det här verkligen inte bloggen för dig! Jag skulle istället vilja rekommendera en bantningsmetod som jag själv testat med gott resultat! på 4 veckor har jag gått ner hela 25kg! från 175-150!! börjar nästan skymta ett litet sexpack nu ;) Metoden jag använt mig av kallas Nuvoryn och är en effektiv och naturlig viktminskning. Här är länken Klasse! http://nuvoryn.se/ är det okej om jag kallar dig Klasse kompis? :)

2012-02-23 @ 18:32:04
Postat av: Klas-Åke

Om du nu var så glad i semlor din lilla sockerbulle är det ju inte konstigt du gick upp till dina stabila 175kg. Tycker dock det är väldigt starkt av dig att gå ner så mycket.

Du får gärna kalla mig Klasse, men bara om jag får kalla dig Perran!! ;)

2012-02-23 @ 18:37:11
Postat av: Per-Emil

Klart du får kalla mig Perran Klasse! Men vill dock höjja ett varningens finger för att kalla mig för en "liten sockerbulle". Jag har faktist blivit kallad för "Bullen" under hela min uppväxt pga min grova övervikt, som om inte det var nog så kryddade du din kommentar med "liten" innan. Vilket inte alls är kul eftersom att alla kallade mig "lillen" i omklädningsrummet pga att min penis var strax under genomsnittet i längd. Men det min penis saknade i längd kompenserade jag med i tjocklek så jag är väll rätt nöjd ändå, men Klasse! tänk på att när du slänger ur dig kallelseord hit och dit så kan du faktist riva upp ett uråldrigt sår i någon annans själ. Just idag tog jag inte åt mig lika mycket som jag hade gjort för något år sedan eftersom jag har hittat den här otroliga sidan http://www.battre-sjalvfortroende.se/ som har hjälpt mig att få en bra självkänsla och ett bra självförtroende, jag rekommenderar den starkt!

2012-02-23 @ 18:52:53
Postat av: Klas-Åke

Vad bra att du fick hjälp Perre. Glöm dock aldrig att både du och din penis är unika på sitt sätt! Jag fick tex leva med att bli kallad "Midgårdsslangen" under femte klass :(

2012-02-23 @ 19:31:11
Postat av: Per-Emil

Oj då "Midgårdslangen"! Barn är bra elaka Klasse, det ska gudarna veta! Förlåt för att jag tar upp det igen men menade de möjligtvis att din penis var belägen ovanligt nära ditt rektum? Hur har du tacklat detta problemet nu såhär på senare år? Är verkligen nyfiken!

2012-02-23 @ 19:36:40
Postat av: Klas-Åke

Ja, sannerligen! Jo det var du en speciell tjej vid namn Liselott, i mina ögon var hon "Den brutala Liselott"! Hon var den som var på mig mest, så en dag fick jag nog av alla trakasserier och la ner dynamit i hennes skolväska, jag såg sedan inte mer av Liselott. Efter den dagen förändrades allt, jag fick respekt, cash och fett med brudar och blev känd som Dynamit-Klas!

2012-02-23 @ 19:41:07
Postat av: Per-Emil

Oj! Är det du som är Dynamit-Klas? Den vita i den här musikvideon? http://www.youtube.com/watch?v=bKDdT_nyP54&feature=relmfu Respekt! verkligen respekt! Men inte visste jag att du var en midgårdsslang!! hihihi

2012-02-23 @ 19:47:22
Postat av: Klas-Åke

Ja det är jag, hihi (A)

Va man dock inte kan tro är det min kära bror Stefan som sjunger vid min sida! Han har alltid haft talang för musik!Men berätta mer om ditt liv Perre, vill verkligen veta allt ! <3

2012-02-23 @ 19:52:50
Postat av: Per-Emil

Hade gärna berättat mer om mig själv, men tiden är knapp! Ska precis fara iväg till Malaysia med min kära hustru och stanna där 3 månader så jag tror nog tyvärr att det är nu jag säger farväl till dig Klas-Åke! Var verkligen trevligt att lära känna dig!

2012-02-23 @ 20:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0