Neeeeeeej!!!

Typ så känns det nu.
Verkligen.
Minst sagt...

Något fruktansvärt har inträffat
alltså verkligen hemskt.
Så hemskt att jag typ inte känner mig redo att berätta det riktigt ännu.
Jag måste typ bearbeta det lite först tror jag.
Så det gör jag.
Jag tänker göra det nu.
Djupt andetag, massage av ansiktsmuskler, skak på huvudet, etcetra.

Så, nu ska jag berätta...

Det är såhär, att jag är inte bara en fruktansvärt dålig bloggerska när det kommer till att skriva ofta och regelbundet, ta många lyckliga, soliga bilder på mig själv eller skriva inspirerande, moraliska inlägg som gör mig till en "föreblid för unga tjejer", så som det tydligen ska vara, utan jag är också fruktansvärt dålig på att hänga med i den så kallade "bloggvärlden" (ja, jag vet. Det finns en sådan, ibland vill man ju verkligen bara försvinna....)

Slutsats: Jag är inte bara dålig på att blogga, utan även på att läsa andra bloggar (vilket man alltså måste göra för att vara någon i "bloggvärlden.......)

men det finns vissa undantag.
Jag kan ju faktiskt inte förneka att jag är ganska snabb på playknappen när kissie har lagt upp en ny videoblogg exempelvis, och sen har jag av en slump faktiskt hittat till min alldeles egna favorit"förebild" här i bloggvärlden. Knivlisa heter hon.
Ironisk, flummig, töntig, och alldeles, alldeles underbar.

Så, idag när jag satt framför datorn och inte hade någonting överhuvudtaget att förströ mig med som verkade tillräckligt onödigt, tänkte jag att oj vad längesen jag kollade knivlisas blogg (det var verkligen längesen) det MÅSTE jag göra!

Full av förväntningar knappade jag med vana fingrar in "knivlisa.se" i fönstret, satte mig väl tillrätta i sängen och förberedde mig ivrigt på att få skratta åt Linus (hennes pojkvän) sömnprat, roliga, dåliga skämt och flummiga hoppbilder.

Men tji fick jag, som man säger
inte en enda liten vitsighet så långt ögat kunde nå
bara en massa bilder på en jävla bebis (oj, nu fick jag dåligt samvete. Bebisen var jättesöt, verkligen. Blev bara så frustrerad)

VAD FAN ÄR DETHÄR?!??!?!?!?! (förlåt igen), tänkte jag och tänkte samtidigt desperat att jag kanske hade kommit fel
det finns ju en del mammabloggar där ute menar jag. (Ja, det finns faktiskt något som heter "mammablogg".... Beklämmande, jag vet)

sen kom jag på det
KNIVLISA HAR JU FÅTT BARN
NEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!!

Men jo, så är det.
Jag känner mig fruktansvärt övergiven faktiskt
sviken nästan
lite förbannad också

hur kunde hon göra såhär mot mig?!??!?!?!
Och LINUS!!!
Har han slutat prata i sömnen nu bara för att "underage" har kommit tillvärlden?!?! "Underage" hette bebisen när den låg i magen, fyndigt va? Då var knivlisa jätteorolig och precis lika flummig fortfarande, typ som att hon inte alls visste vad som väntade eller vad hon hade ställt till med, men att det skulle bli lite kul med en bebis att chilla runt med typ.
NU däremot, är hon värsta supermamman och har koll på allt och vet precis vad bebisen ska och inte ska göra, och så frågar hon sina läsare vad man kan göra för att bröstvårtorna ska sluta ömma, om det är farligt för bebisen att ligga på mage, hur man ska tolka BVC-tanten ochsåvidare i alla oändlighet så att man blir helt hjärntvättad och bebislobotimerad själv typ
 
ASSÅ JAG ORKAR INTE!!!
Varför händer detta mig?

Såhär har jag verkligen inte känt förrän jag insåg att gråtrunka inte alls var en blogg för folk som inte tyckte om kärlek, utan att det var för antimfeminister och kvinnohatare.... (Jag fortsätter att naivt tro på att det faktiskt finns en distinkt skillnad mellan antifeminister och kvinnohatare. Fast båda är ju dåliga såklart)

Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu faktiskt
bäst att jag avslutar.
Så det ska jag göra nu.
Nu gör jag det.

Klart slut, pusshej

Kommentarer
Postat av: IDA den fina

Jag håller så med Beckis! JAG hatar henne nästan lite nu, hur kunde hon Linus sömnprat är ju det bästa.

2012-06-19 @ 20:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0