nedräkning!

Idag om en vecka befinner jag mig tillsammans med sex andra fina flickor på ett plan påväg till Turkiet.
eller förlåt (måste sluta ljuga...) Om exakt en vecka befinner vi oss förhoppningsvis på flygplatsen i alla fall, men inte på flyget. Det var en ren och skär lögn...

Idag om en månad är jag troligtvis fruktansvärt bakfull, har fruktansvärt skoskav och fruktansvärd ångest och känner mig helt vilse i världen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, så troligen sätter jag mig bara och äter choklad tills jag spyr på min redan nedfläckade studentmössa och undrar vad som hände igår typ..

och idag om ett år kommer jag fortfarande att vara fruktansvärt vilse i världen, utnyttjad på arbetsmarknaden, slösurfande och helgalkoholiserad, som det ofta blir sådär året efter studenten, vad jag har förstått

sen idag om tio år kommer jag antagligen vara fruktansvärt deprimerad för att alla mina tjejkompisar har fått barn, och om jag har träffat mannen i mitt liv än kommer jag känna mig fett inte redo, och om jag inte har träffat honom kommer jag känna mig jättepatetisk och misslyckad för att jag allvarligt funderar på att göra en såndär konstgjord befruktning, för att den biologiska klockan börjar driva mig till vansinne och för att jag måste ha en bebis så att jag inte dödar någon eller något annat dumt....

nej, jag har inte alls existentiell ångest.
Inte alls fakttiskt

och det är därför jag inte tänker tänka mer på att jag tar studenten om en månad eller att jag kommer vara misslyckad förorts-inte-ens-riktig-mamma om tio år
utan istället på att vi ÅKER TILL TURKIET OM EN VEcKA
woopwoop

det kommer att bli awesome.
Det är jag, fia, träpja, josie, selin och systrarna brun (Antonia Johansson Von Braun och Louise Von Braun om man ska vara helt korrekt. Och de är inte systar heller utan faktiskt bara kusiner. På mammas sida...)

Vi är alla mycket erfarna resenärer i vilket fall så vi har koll på vad man ska och inte ska göra.
Ni behöver inte vara oroliga med andra ord

Vi vet exempelvis att man inte ska dricka något som det ser ut att vara pluver i (om man inte vet att man har lagt i det själv villsäga....)
Vi vet också att de bästa soltimmarna är mellan elva och tolv, vilket innebär att vi har planerat att även påbörja vår alkoholkonsumtion ungefär då så att vi däckar runt nio eller så, så att vi är fit for sun morgonen efter.
Vi vet också av erfarenhet att det är bäst att lämna joggingskorna hemma
Vi vet att man troligtvis inte hittar mannen i sitt liv när man åker på charter heller, även om de säger att de vill åka med en till Sverige och träffa ens pappa och "förhandla".
Det är bara myt.
Jag lovar

Vi har också efter mycket om och men kommit fram till att gucciväskorna som de trevliga männen säljer för jättebilligt inte är äkta... (Jo det är sant. Förlåt om jag gjorde er väldigt besvikna nu). Fast jag är ifs inte helt säker på att vi kommer se så mycket av de där männen med gucciväskorna faktiskt, det är inte något mainstream, exploaterat "alanya" eller "magaluf" vi ska till precis (höhö)

nej, ska man åka på charter får det ju vara lite stil på grejerna tycker man ju...
så erfarna resenärer som vi är, valde vi alltså istället att åka till "Europas Saint Tropez" som det så vackert kallas Bodrum alltså
såklart

visste ni inte det eller?
det vet vi i alla fall

och så den heligaste saningen av de alla, som vi också vet såklart, är ju då att allt är tillåtet när man är på charter.
Utom möjligtvis då att missa de bästa soltimmarna
eller att vara "osysterlig" kanske... (en "osysterlig" handling hade exempelvis varit om vi tillsammans bestämde oss för att sälja Sofia till en ålderstigen, men gullig man som erbjuder oss 500 kameler för henne, bara för att vi tycker att det hade varit lite soft med några kameler att glassa runt på typ. Inte för att det finns så många kameler i just Turkiet då kanske, men ni fattar principen)

vi vet allt det där i alla fall.
Övning ger färdighet liksom.

Nu tänkte jag ladda upp några bilder på de erfarna resenärerna också
då får ni allt lite att vila ögonen på ett tag minsann, tänkte jag nöjt

sen kom jag på att det gick inte alls för sig, för högerknappen på den här datorn har fuckat ur så man kan alltså inte "spara som".....
Då kom jag på värsta grejen, printscreenade och paintade och hade mig
men då blev det cpfult

så det blir inga bilder idag faktiskt
kanske när det är typ tre dagar kvar eller nåt om ni har tur
puss på er iallafall!

Kommentarer
Postat av: Linnea (Englund, SPEU 10, långt blont hår du vet nog vem...;)

haha, måste bara visa min uppskattning för att jag tydligen funnit en läsare som förstått sig på kärnan i "killar-föredrar-mainstreama-tjejer-tesen" och dessutom kommer med eminenta egna tillägg. Som sagt, ytterst trevligt! Blir ju mer motiverande att blogga på så vis... för övrigt måste jag också påpeka att du inte stämmer överens såbra med mainstreammallen, (vilket är bra i mina ögon) och är en av mycket få läsvärda bloggerskor faktiskt:) men ah, du kanske ska tona ner dessa fördelaktiga karaktärdrag om du vill hitta en mainstream kille från H-town...;) alternativt satsar du på 25-åringarna direkt, i vilket fall, önskar jag dig lycka till;) synnerligen underhållande inlägg det här btw!

2012-05-11 @ 23:23:43
URL: http://neahenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0